REKLAMI GEÇ

Mehmet Özsoy resmen adaylığını açıklıyor

Mehmet Özsoy resmen adaylığını açıklıyor

Takım liderken görevi bırakmak zorunda kalan Mehmet Özsoy başkanlık için yeniden elini taşın altına koydu.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Ekim 2013 Cuma, 11:53

Denizlispor’da yeni bir dönem başlıyor. Yeşil siyahlıların efsane isimlerinden Mehmet Özsoy kulüp başkanlığı için bugün adaylığını resmen açıklayacak.

Görev aldığı sırada Denizlispr’u açık ara ligin lideri yapan başarılı spor adamının Denizlispor Başkanlığı görevini bırakmasının ardından kulüp kötü bir sürece girmişti. O günden bu yana bir türlü istediği rahatlığa kavuşamayan Denizlispor için artık yeni bir başlangıç olmak üzere.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un da destek verdiği deneyimli spor adamı bugün Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir görüşme yaparak desteğini isteyecek.

Özsoy’un saat 14:00’de Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde adaylığını açıklaması bekleniyor. Tesislerde futbolcu ve teknik heyeti de ziyaret edecek olan Özsoy, tüm sıkıntıların giderileceği mesajını verecek.

Futbolculara bayram öncesi kendi cebinden bir ödeme yapmayı da planlayan deneyimli spor adamı bu parayı ne kulüpten tahsil edecek ne de futbolcuların hesaplarından düşecek. Bayram öncesi dağıtılacak bu paradan kulüp çalışanları da nasibini alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

adem bilir   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 14:38

ne efsanesi? bu takımın başkanıyken ne başarısı var denizlispor’un? başkan bulamadıkça dönüp dönüp aynı isimleri geri getiriyorlar! siyasetin denizlispor’a bulaştığı günden beri düşüşü devam ediyor bu takımın!