REKLAMI GEÇ

Mehmet Özsoy şartlı aday

Mehmet Özsoy şartlı aday

Denizlispor’da 21 Ekim’deki kongreye sayılı günler kala Mehmet Özsoy bir adım öne çıktı.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2013 Çarşamba, 10:47

Denizlispor 21 Ekim’de kongreye gidiyor. Yeşil siyahlı yönetimin camiadan ve taraftarlardan gelen eleştirilen nedeniyle olağanüstü kongre kararı almasından sonra Zafer Katrancı ve Mehmet Özsoy isimleri ön plana çıktı. Denizlispor eski başkanlarından Zafer Katrancı yeniden görev almayı düşünmediğini söylerken, kendisine gelen bu yöndeki teklifleri de reddettiğini kaydetti. Diğer yandan eski başkanlardan Mehmet Özsoy ise şartlı adaylık sinyali verdi.

Özsoy takımı bu yıl ligde bırakacağını fakat önümüzdeki dönem mutlaka şampiyonluk mücadelesi vermek istediğini söylerken, “Bu işi tek başıma taşıyabilmem doğru deği. Ancak bana destek olunursa aday olurum. Şimdiki rutin desteğin dışında bizim koyacağımız katkı kadar destek daha olunursa bu işte varım” dedi.

Diğer yandan Başkan Süleyman Urkay da aday olduğunu duyurdu. Geçmiş yönetimlerden kalan borçlarla mücadele ettiklerinden şikayet eden Urkay, ‘Denizlispor’u sevenler ortaya çıkmazlarla kulüp sahipsiz kalmaz. Ben görev alırım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 2 Ekim 2013, 21:41

Destekleyecekseniz ben hemen yarın açıklarım başkan adaylığımı.Bu nedir ya adam olun biraz dik durun.Sonra da o destek verenler sizi kapının önüne koyuveriyor.Biraz cesaret biraz kendine güven lazım, arkanda koskoca kent var sen iyi bir şeyler yap hem maddi hem manevi destek gelecektir zaten.Hem böyle bir şeyler dilenmemiş de olursunuz…

ahmet dural   -  Bağlantı 2 Ekim 2013, 13:25

Destek verilirse ben de adayım valla..