REKLAMI GEÇ

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK TARAFTARA SAHİP ÇIKTI

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK TARAFTARA SAHİP ÇIKTI

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk sosyal medyadaki çıkışının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Öztürk bilet fiyatlarını eleştirdi, taraftara ceza verildiğini ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2019 Pazartesi, 18:01

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, sosyal medyada Başkan Ali Çetin ve yönetimini hedef alan çıkışından sonra bir de yazılı açıklama yaptı. Öztürk açıklamasında spora siyaseti bulaştırmadığını buna karşın uyarıda bulunma görevini yerine getirdiğini söyledi, bilet fiyatlarının taraftarlara ceza niteliği taşıdığını kaydetti.

Öztürk yazılı açıklamasında Denizlispor’a ilgisinin çocukluk yaşta başladığını belirtirken, “Birileri gibi siyasette öne çıkınca veya Denizlispor’da yönetici olunca Denizlispor’a ilgi duymadım.  Daha 11-12 yaşlarında Denizlispor sevgim başladı” ifadelerini kullandı.

Denizlispor sevgisinin 36 yıldır hiç eksilmeden arttığını söyleyen Öztürk, “Hiçbir zaman Denizlispor’u siyasi veya ticari kazanç kapısı olarak görmedim” dedi.

Zor durumda olan büyük camialardan örnekler veren İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, “Ne yazik ki, kulubümüzün geleceği ile ilgili büyük sorunlar teşkil edebilecek bir yönetim anlayışı sergilenmektedir. Benden sonra tufan diyorsanız o sizin tasarrufunuz, sizleri uyarmak da bizim görevimiz” dedi.

YARDAKÇILARINA OLUMSUZ YORUMLAR YAPTIRIYORLAR
Öztürk’ün yazılı açıklaması şöyle devam ediyor: “Uyarı yaptığımda maksadım spora siyaseti karıştırmak değil. Ancak mümkün olduğunca üslubuma dikkat edip yaptığım uyarıdan rahatsız olanlar; yanında çalışanlarına, 3-5 yardakçısına sosyal medya paylaşımıma olumsuz yorumlar yapması için telefonla talimat vermesi karşısında şunu diyebilirim. Denizlispor’a siyaseti bulaştıranlar bellidir. Yerel seçim atmosferinde protokol tribününde siyasilere slogan atan kim ise O’dur. Birilerinin dolduruşuna geldiğimi ima ettirdiğin için sana diyeceğim o dur ki; Ben senin o bildiğin futbolcu transferlerinde el altından komisyon alıp ağzına iki parmak bal çaldığın siyasetçilere, ocakların ruhsatı kapanmasın diye önünde takla attığın siyasetçilere benzemem bilesin, onlarla karıştırma”

TEMLİK YASALARA DA VİCDANA DA UYGUN DEĞİL
Başkan Ali Çetin’in 100 milyon liralık temlik almasını da eleştiren Milletvekili Öztürk; “Spor kulüpleri Dernekler Yasası’na tabidir. Usulsüz yaptığın temlik yasalar çerçevesinde de vicdanlarda da ahlaken uygun değildir. Futbolcu satışlarından ve diğer kulüplerden alacaklardan doğmuş/doğacak tutarlarını yönetici alacaklarına karşılık temlik ve rehin konulduğunu, tüm isim hakları, reklam ve kira gelirleri üzerine yönetici alacaklarına karşılık temlik konulduğunu, Denizlispor Kulübü Derneği’ne ödenecek e-bilet, passolig ve doğmuş/doğacak tüm bilet gelirlerine yönetici alacaklarına karşılık temlik ve rehin konulduğunu ve özetle yönetici alacaklarına karşılık kulübümüzün doğmuş/doğacak tüm takım gelirlerine temlik ve rehin konulduğunu mahkemelere konu olmuş durumda. Bunu dile getirdiler diye çilekeş taraftara vermiş olduğun ceza ise hiç uygun değildir” ifadelerini kullandı.

BİLET FİYATI ARTIŞINI CEZA OLARAK YORUMLADI
Öztürk açıklamasını şöyle sürdürdü: “Dünyanın neresinde görülmüş? Kapalı tribün fiyatları 30-40 TL iken, açık maraton tribün fiyatlarının 100 TL olduğu. Çilekeş taraftarımıza bu tarz cezaya duyarsız mı kalmalıydık? Bunu dile getirdik diye kulübümüzün geleceği ile ilgili duyarlılığımızı sen de dahil ,hiç kimse başka başka yerlere çekemez. Evet tekraren söylüyorum. Öncelikle bir Denizlisporlu ve sonrasında Denizli milletvekili olarak iş bu açıklamayı gelecekte vebal altında kalmamak için, amiyane tabirle testi kırılmadan içim acıyarak yapıyorum. Yalnızca Denizlispor’un çıkarlarını gözetmek ile yükümlü olduğunuzu unutmamalı, kulübümüzün geleceğine daha fazla kilit vurmamalısınız. Denizlispor kulübümüze yakışmıyorsunuz. Onurunuzu zedelemeden gereğini yapın lütfen”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..