REKLAMI GEÇ

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’TEN SERT PAYLAŞIM

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’TEN SERT PAYLAŞIM

Denizlispor’da yönetim ve taraftar arasındaki sürtüşmeye şimdi de milletvekili Yasin Öztürk dahil oldu. Öztürk sosyal medyada “Denizlispor Kulübü’ne bu başkan yakışmıyor” açıklaması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2019 Pazartesi, 15:58

Denizlispor’da tartışmanın boyutu değişti. Yeşil siyahlı yönetim ile taraftar arasındaki gerginliğe İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de dahil oldu.

Öztürk sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi, “Denizlispor kulübümüze bu başkan yakışmıyor” dedi.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında spor kulüplerinin içinde bulunduğu duruma ilişkin yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan Öztürk bilgi notu olarak da; “Denizlispor kulübümüze bu başkan yakışmıyor.
Geçmişte hiçbir Başkanımız Taraftarın ve kamuoyunun bu kadar tepkisini çekmemişti.
Denizlispor’a yapabiliceğiniz tek bir iyilik kalmıştır. İstenmediğiniz yerde kalmak,size olduğu kadar Kulübe de zarar verir. Umarım gereğini yaparsınız” ifadelerini paylaştı.

Öztürk’ün konuşmasının yer aldığı videonun son bölümünde Denizlispor taraftarlarının Başkan Ali Çetin’e yönelik protestolarına ilişkin görüntüler de yer aldı. Diğer yandan Öztürk videodaki konuşmasında geçmişin büyük camialarını işaret ettikten sonra; “Zor duruma düşen kulüp yöneticileri hayali temlikler veriyor ki gerçek alacaklara sıra gelmesin. Bu ekonomik transfer dengesini kuramayan kulüp lmigden düştüğü anda ya kapanıyor ya da kısıtlamalardan dolayı kafasına kaldıramayıp BAL ligine kadar düşüyor. Hatta mahkemeler, dernekler masası kulüp yönetimlerine el koymak zorunda kalıyor” şeklinde konuşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..