REKLAMI GEÇ

MORALLER YÜKSEK KEYİFLER YERİNDE

MORALLER YÜKSEK KEYİFLER YERİNDE

Haftalar sonra ligde kazanan Denizlispor, Gaziantep BB maçı hazırlıklarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Mart 2017 Salı, 10:20

Cumartesi günü sahasında Boluspor’u 3-2 ile geçen Denizlispor’da keyifler yerinde. Teknik patron Ali Tandoğan’ın bir gün izin verdiği yeşil siyahlılar Pazar gününü izinli geçirdikten sonra dün yeniden topbaşı yaptı.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanan yeşil siyahlılarla çalışma öncesi kısa bir toplantı yapan Tandoğan öğrencilerine hafta sonu deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Belediye Gaziantep maçını düşünmelerini istedi.

Boluspor maçında ilk 11’de görev alan futbolcular takımdan ayrı yenileme çalışması yaparken, kadroya giremeyen ve yedek bekleyenler çalışmalarını sürdürdü.

Orta sahanın deneyimli ismi Veli Acar sakatlığı nedeniyle düz koşu yaptı.

Cuma günü Gaziantep’e hava yolu ile hareket edecek Denizlispor’da Boluspor maçında kart gören Kerem Can cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Yeşil siyahlılarda Sankoh, Kappel ve Alperen kart sınırında bulunuyor.

Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol, Boluspor karşısında alınan galibiyetin önemine dikkat çekerken, “Haftalar sonra kazanarak kendimize geldik. Üzerimizdeki stresi attık, artık önümüz daha açık. Hafta sonunda Büyükşehir Belediye Gaziantep ile oynayacağız. Onlar da ligdeki konumlarından memnun değil. Bir an önce üst sıralara tırmanmak istiyor. İyi bir takıma sahibiz. İçeride, dışarıda her takımı yenecek güçteyiz. Gaziantep deplasmanından en kötü puanla döneriz. Takımın morali yüksek, havası iyi. Tüm bunların sonucunu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..