REKLAMI GEÇ

MUHTEŞEM TARAFTAR

MUHTEŞEM TARAFTAR

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Denizlispor’un en büyük destekçisi vefakar taraftarı oldu. Ümraniyespor maçında da takımı yalnız bırakmayan taraftar tribünlerin önemli bölümünü doldurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Mart 2019 Çarşamba, 10:07

Spor Toto 1. Lig’de mücadele etmeye başladığı 2010-2011 sezonundan bu yana sürekli ligde kalma savaşı veren Horozlar  bu sezon ilk kez şampiyonluk yarışı içinde yer aldı.

Yeşil siyahlıları geride kalan sezonlarda yalnız bırakan taraftarlar ise bu yıl şampiyonluk heyecanına ortak olmak için tribünleri doldurmasını bildi. Yeşil siyahlılar 8 sezondur mücadele ettiği ligde en fazla taraftar ortalamasına bu sezon ulaştı. Bu başarıda takımın önlenemez yükselişi etkili oldu.

Denizlispor taraftarları  zorlu Ümraniyespor maçında da takımı yalnız bırakmadı. Denizli Atatürk Stadı’nın kapıları maçtan iki saat önce açıldı.

Kapalı tribünün hem üsthem de alt bölümleri tamamen doldu. Taraftarlar maraton tribününün de büyük bölümünü doldurdu. Sadece kale arkalarında büyük boşluklar görüldü.

Oysaki karşılaşmadan önce yeşil siyahlıların biri kapalı diğerleri maraton olmak üzere 5 tribünündeki tüm taraftarların kartları bloke edilmişti. Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen bu ceza 3472 Denizlispor taraftarının maça gelmesinin önüne geçmişti.

Ümraniye maçında biletler satışa çıkar çıkmaz büyük bir ilgi ile karşılaşsa da daha sonra bilet satışındaki ivme düştü. Denizlispor Kulübü yine de zorlu maçta kombinelerle birlikte 9161 taraftarının desteğini arkasına aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..