REKLAMI GEÇ

Nazikçe gelmeyin dediler, protokolde yer yok!

Nazikçe gelmeyin dediler, protokolde yer yok!

Denizlispor yönetimi şampiyonluk maçında protokol tribününde olmak isteyenlere seslendi, “Yerimiz yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2019 Pazar, 11:44

Denizlispor bugün şampiyonluğunu ilan edeceği Karabükspor maçına çıkacak. Yeşil siyahlıların yıllar süren hasreti bu maçla sona erecek ve Horozlar yeniden süper ligde yer alacak.

Tarihi maça tanıklık etmek isteyen taraftarlar için Karabükspor’dan da izin alınarak misafir takım tribünü de yeşil siyahlı taraftarlara açıldı.

Çok sayıda taraftarın da bilet bulamadığı kaydediliyor. Buna karşın Denizlispor yönetiminin protokol tribünü ile sorunu var.

Daha önce yetersizliği nedeniyle kapasitesi artırılan protokol tribününde maça gelmek isteyenlerin sayısı çok olunca Denizlispor yönetimi dün gece apar topar bir açıklama yaparak sayının sınırlı olduğunu hatırlattı.

Yapılan açıklamada ‘Musafirlerimizin anlayışına sığınıyoruz’ denildi, yeniden düzenleme yapıldığı kaydedildi. Yönetim daha önceki maçlarda protokol tribününe giren misafirlere yer ayırıldığını fakat fazla talebi karşılayamayacağını duyurdu.

Dün gece Denizlispor yönetim kurulu imzası ile yapılan açıklamada; “Yarın (bugün) oynayacak olduğumuz Kardemir Karabükspor maçına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm Denizli halkına teşekkürlerimizi borç biliriz.

Bilindiği üzere; kendi tribünlerimize ait biletlerin bitmesinin ardından Misafir Tribün biletleri de taraftarlarımız için satışa sunulmuştur ve tükenmiştir. Öncelikle bu konuda bizlere izin vererek, stadımızda boş bir alan kalmamasına olanak sağlayan Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz.

Yoğun ilgi nedeni ile önceki karşılaşmalarda Protokol Tribünü’ne giriş yapan çok değerli misafirlerimizin anlayışına sığınarak Protokol Tribünü’müzde yeniden düzenleme yapıldığını belirtmek isteriz. Önceki karşılaşmalarda Protokol Tribünü’ne giriş yapan misafirlerimiz bu maçta kendilerine ayrılan bölümlerde müsabakayı izleyecektir.

Bu konuda misafirlerimizin anlayışına sığınıyor, bu maçta tek düşüncenin her şeyden önce şampiyonluk olduğunun düşünülmesi gerektiğini ifade etmek isteriz.

Kulübümüzün ve siz değerli taraftarlarımızın, 6222 sayılı kanun nedeniyle cezalar almaması için maç sona ermesinden itibaren 15 dakika boyunca yeşil zemine girilmemesi önemle rica olunur” denildi.
Yeşil siyahlı yönetim ayrıca Anneler Günü nedeniyle Denizli’Deki şehit anne ve eşlerine karşılaşmanın ücretsiz olacağını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..