REKLAMI GEÇ

NEFESLER TUTULDU

NEFESLER TUTULDU

Denizlispor ile Fenerbahçe Maçı Pazar günü saat 21: 45’te Atatürk Stadında oynanacak. Maç için hazırlanan her iki takım 90 dakika mücadele ile sezonun ilk maçlarını oynayacaklar.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2009 Cumartesi, 19:11

Nefesler tutuldu, gözler Pazar günü ilimizde oynanacak Denizlispor Fenerbahçe maçına çevrildi. Sezonun ilk maçına çıkacak olan her iki takımda, yeni sezondaki ekibini bu maçta sergileyecek. Denizli Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 21:45’te başlayacak.

Fenerbahçe, Denizli’de.
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Denizlispor ile Pazar günü yapacağı karşılaşma için Denizli’ye geldi. Aziz Yıldırım ve kulüp yönetimi ile saat 17.40’ta Çardak Havaalanı’na inen futbolcular, burada taraftarların sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla karşılandı. Fenerbahçe kafilesi daha sonra taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde dinlenmek üzere Anemon Otel’e geçti.

Maç biletleri çalındı
Denizlispor kulübünde öğle saatlerinde hırsızlık olayı yaşandı. Muhasebe bölümünde bulunan 100 adet Denizlispor- Fenerbahçe Maçı bileti, kulüp binası yanında bulunan bir işçi tarafından çalındığı tespit edildi. Biletlerin çalındığını fark eden görevliler hemen polis müdahale ederek biletlerin bulunmasını istedi. Yaşanan olayın ardından bölgede geniş çaplı araştırma yapan Polisler, biletleri çalan kişiyi biletlerle birlikte suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..