REKLAMI GEÇ

O BİR GOL KRALI

O BİR GOL KRALI

Denizlispor A2 Takımı oyuncularından Alican Soylar, 36 haftalık maratonda, 19 gol atarak, grubunda ‘gol kralı’ unvanını kazandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Mayıs 2010 Cumartesi, 21:32

Denizlispor A2 Takımı, ligi 57 puanla ikinci sırada tamamlayarak başarılı bir sezon geçirdi. Türkiye Şampiyonası için gün sayan takımın bu başarısında pay sahibi olan yıldız oyuncu Alican Soylar, 36 haftalık maratonda 19 gol kaydederek grubunda gol krallığı unvanını kazandı.

A2 Ligi’nde 9 takımlı Ege Grubu’nda mücadele eden yeşil siyahlı ekip, başarılı bir sezon geçirmenin haklı gururunu yaşarken, alt yapıda yetişen ve yeşil siyahlı formayı terleten futbolcu Alican Soylar, A2 Ligi 2009-2010 sezonunda, 19 kez fileleri havalandırdı. Grubunda gol kralı olan oyuncuyu, 17 golle Eskişehirspor’dan Arda Dinçer, 16 golle Dardanelspor’dan Abuzer Gaffar Toplu takip etti.

Genç Milli Takım kamplarına çağrılan ve karma müsabakalarda görev alan, 21 Ocak 1991 Sarayköy doğumlu oyuncu, sezon boyunca gösterdiği performansı ve şık golleri göz doldurdu.

Denizlispor A2 Takım Antrenörü Yaşar Işık, takımın ve Alican’ın başarısından mutlu olduğunu ifade ederek, Alican gibi değerlerin alt yapıda mevcut olduğunu söyledi. Alican’ın sezon boyunca katettiği mesafenin umut verici olduğunun altını çizen Işık, alt yapıa Erhan Kartal, Uğur Aktaş ve Burak Koca gibi profesyonel takımda oynayacak nitelikte olan oyuncuların var olduğunu, bu nitelikte oyuncuların sayısını artırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..