REKLAMI GEÇ

O STAT DOLACAK

O STAT DOLACAK

Denizlispor, pazartesi günü Ümraniyespor’u konuk ediyor. Yeşil siyahlılarda 5 tribünü dolduran taraftarın kartları bu maçta bloke edildi. Buna karşın Atatürk Stadı’nın dolması bekleniyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2019 Salı, 09:38

Spor Toto 1. Lig’de liderliği yeniden devralan Denizlispor’da gözler Ümraniyespor maçına çevrildi. Yeşil siyahlılar sezonun ilk yarısında 3-0 yenildiği rakibini pazartesi günü Denizli Atatürk Stadı’nda konuk edecek.

Son dönemde maçlarını kapalı gişe oynayan yeşil siyahlılarda bu kez 5 tribün tamamen cezalı. Son iç saha maçı olan Osmanlıspor maçında çcirkin ve kötü tezahürat nedeniyle D üst ile G, H, I, ve J tribünlerinde tüm passolig kartları bloke edildi. Bir maçlık ceza yeqşil siyahlıların 3472 taraftarının stada girememesine neden oldu.

Buna karşın Ümraniyespor karşısında tamamen dolu bir stada oynamak isteyen yeşil siyahlı kurmaylar bilet satışlarını erkene çekti.
Bugün saat 11:00’den itibaren maç biletlerinin satışa çıkarılacağı duyuruldu. Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada Gold ve Vip tribün 100, B ve D üst tribünler 35, A Üst, A Alt, E Üst, E Alt tribün biletleri 25, maraton 15 ve kale arkası biletlerin 10 liradan satışa çıkacağı duyuruldu. Denizlispor kurmayları taraftarlardan bilet işlemlerini son güne bırakmamalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..