REKLAMI GEÇ

Olağanüstü kongre yarın yapılacak

Olağanüstü kongre yarın yapılacak

Denizlispor yarın olağanüstü kongreye gidiyor. Yeşil siyahlılarda yönetim kurulu kararı ile başkanlığa getirilen Ali Çetin bu kez genel kurulun olurunu alacak. Yönetimde değişiklikler de olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 10:58

Denizlispor’da ilk kez Mustafa Üstek’in listesinde yer alarak yönetimde görev yapan Ali Çetin çok kısa süre içinde başkanlığa kadar yükseldi. Üstek’in sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasından sonra yönetim kurulu kararı ile kulübün başkanı olan Çetin, olağanüstü kongre kararı alarak genel kurulun da onayını alacak.

Denizlispor kongresi yarın 18:00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Kongrede 484 delege oy kullanabilecek. Olağanüstü kongrenin ilk toplantıda tamamlanması için yeşil siyahlı kurmaylar hummalı bir çalışma içinde.

Başkanla birlikte 24 kişiden oluşan yönetim kurulu üye sayısı yarınki kongrede 15’e düşürülecek. Başkan Ali Çetin mevcut yönetimindeki isimlerin büyük çoğunluğu ile yoluna devam etmeyecek. Buna karşın yeşil siyahlı kulislerde dışarıdan bazı isimlerin yönetime dahil edileceği konuşuluyor.

Mevcut yönetimde aktif olarak görev alan, çalışmalara ve kampanyalara katılan isimlerin göreve devam etmesi bekleniyor. Ayrıca profesyonel şubenin yeni dönemde de görevde kalması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..