REKLAMI GEÇ

Olaylı maçta 11 kişi disipline sevk edildi

Olaylı maçta 11 kişi disipline sevk edildi

Denizlispor ile Ankaragücü arasında oynanan ve olaylara sahne olan lig maçında her iki kulüp disipline sevk edildi. Ankaragücü’den 10 kişi için ceza istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 17:37

Olayların çıktığı Denizlispor- Ankaragücü maçında hukuk kurulu raporlar doğrultusunda disiplin sevklerini belirledi. Buna göre Denizlispor saha olayları nedeniyle 52’nci maddden çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ise 53’ncü maddeden PFDK’ya sevk edildi.

Saha olayları nedeniyle uygulanabilecek cezalar arasında saha kapatma, para cezası hak muhriyeti gibi seçenekler bulunuyor.

Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ise Denizlispor kulübü para cezası alabilir.

Denizlispor’da ayrıca atletik performans antrenörü Engin Yılmaz da saldırılarda bulunduğu gerekçesi ile 44’ncü maddeden disipline sevk edildi. Bu maddede para cezası ve hak mahrumiyeti cezaları yer alıyor.

Diğer yandan Ankaragücü’den 10 isin PFDK’ya sevk edildi.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, yönetici Levent Yılmaz ve Murat Ağçabay saldırılar nedeniyle 44’ncü maddeden, yönetici Tuna Yılmaz sportmenliğe aykırı hareketten, yönetici Emrah Yıldız sportmenliğe aykırı hareket ve tedbire uymaması nedeniyle 36 ve 50’nci maddelerden disipline verildi.

Ankaragücü antrenörlerinden Osman Zeki Korkmaz hakaret, sportmenliğe aykırı hareket, tedbire uymaması gibi suçlamalarla 41, 36 ve 50’nci maddelerden disipline sevk edildi.

Kulüp görevlisi Kemal Çorum ise saldırı nedeniyle 44’ncü maddeden sevk aldı.

Yine kulüp görevlisi Burhan Cabir Uzun saldırı nedeniyle 44’ncü maddeden, atletik performans antrenörü Gökhan Kandemir ise hakaret nedeniyle 41’nci madedden disipline sevk edildi.

Ankaragücü’nde son olarak futbolcu Alihan Kubalas sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disipline sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..