REKLAMI GEÇ

OSCAR: HER AN HAZIR OLMAM GEREKİYOR

OSCAR: HER AN HAZIR OLMAM GEREKİYOR

Kayserispor maçında forma şansı bulan Türkiye Kupası’nda görev alıp iki gol kaydeden Kolombiyalı futbolcu, “Her an forma giyecek gibi hazır olmam gerekiyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2019 Perşembe, 10:10

Yeşil siyahlıların Kolombiyalı forveti Oscar Estupinan ligde de süre almak istiyer. Teknik Direktör Yücel İldiz’in Kayserispor maçında oyuna sonradan dahil ettiği ve gösterdiği performansla öne çıkan futbolcu hafta içinde kupa maçında Hacettepe filelerine de iki gol bırakarak hazır olduğunu gösterdi.

Yeşil siyahlıların son transferlerinden olduğu için kondisyon eksiği bulunan bu nedenle ilk haftalarda süre alamayan futbolcu bundan sonrası için umutlu.

Kendisini her an oynayacakmış gibi hazır tutmaya çalıştığını kaydeden futbolcu; “Kayseri’de forma şansı bulduğum için inanılmaz mutluyum. Deplasmanda oynamamıza rağmen iyi iş çıkardık, güzel bir oyun ortaya koyduk. Kazanmaya yakın olan taraftık. Çok önemli bir puan aldık. Her an forma giyecek gibi hazır olmak gerekiyor. Takımım ve teknik heyet için iyi çalışıyorum. İdmanlarda çok iyi çalışıyoruz. İlk 11’de ya da yedek kulübesinden maça girdiğimizde bir katkıda bulunmamız gerekiyor” diye konuştu. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..