REKLAMI GEÇ

Özcan Bizati böyle mutlu

Özcan Bizati böyle mutlu

Hazırlık maçında sakatlıkları düzelen oyuncuların iyi performans göstermesi, gençlerin hazır oldukları mesajı vermesi teknik heyeti sevindirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 13:00

Lige verilen arayı Manisaspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendiren Denizlispor’da teknik heyet ligde forma şansı bulamayan futbolcuların performansından memnun kaldı.

Yeşil siyahlılarda sakatlığı nedeniyle bu sezon takıma katkı koyamayan Fatih Soyatik ve Cihan Özkaymak, geride kalan bölümde fazla forma şansı bulamayan Mert Çakar, genç yetenekler Alperen Babacan, Mustafa Diler, Muhammet Emel ve Himmet Ertürk, Bizati’nin sezon başından bu yana görmediği kadro derinliğini oluşturacak.

HAZIRLIK MAÇI İYİ GELDİ
Yeşil siyahlı teknik patron Bizati, Manisaspor ile yapılan hazırlık maçının kendileri için amacına hizmet ettiğini kaydederek, “Sakatlarımızın, gençlerimizin son durumunu görmek istedik. Sakatlıktan çıkan Cihan’ın maç eksiği var. Onun için antrenman oldu. Bir de gol attı. Artık o bölgede Yordanov’un bir rakibi var. Fatih’in sakatlığı sürüyor. Onun da son durumunu görmüş olduk. Genkov sakatlık nedeniyle maç eksiği yaşadı. Bu maç onun için de tamamlayıcı olacaktır. Genç oyuncularımız iyi oynadılar. Umut vaad ettiklerini gördük. Kadromuz artık dana derin” diye konuştu.

İKİ SAT BULUNUYOR
Ayak bileği kırılan Andonov ile birlikte Fatih Soyatik’in de dizinde şişme olduğunu hatırlatan Bizati her iki oyuncudan da kısa süre içinde faydalanamayacaklarını söyledi. Antalyaspor maçı hazırlıklarını da değerlendiren Bizati, “Çalışmalarımız iyi gidiyor. Günde çift idman yaparak haftayı geçirdik. Yarın topbaşı yapıyoruz. Antalyaspor iyi bir takım. Antalya’dan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum. Yenemeyeceğimiz bir takım değil” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ONUR   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 15:09

hocam oynat artık şu merti. mert yaş olarak genç ama oyun olarak tecrübeye yakın. 2 sezon boyunca kaç maça çıktı bi bak. veli nin yerine oynat bak gör orta saha presini.