REKLAMI GEÇ

ÖZDİLEK SON TAKTİKLERİ VERDİ, İŞİ BİTİRMEK İSTEDİ

ÖZDİLEK SON TAKTİKLERİ VERDİ, İŞİ BİTİRMEK İSTEDİ

Denizlispor 2-0’ın rövanşında ağırladığı Trabzonspor maçını uzatmalara götürdü ama aradığı sayıyı bu bölümde bulamadı. Teknik Direktör Özdilek uzatma öncesi son kez verdiği taktiğin üzürendin geçti, penaltılara kalmadan işi bitirmek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ocak 2020 Cuma, 09:55

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Denizlispor ilk maçı 2-0 kaybettiği Trabzonspor karşısında müthiş bir mücadele ortaya koysada turu geçemedi.

Karşılaşmanın normal süresinde Oscar ve Recep’in sayıları ile skoru 2-0’a getiren Horozlar, Tolgahan ile bir de penaltı kurtardı.

Karşılaşmanın 66’ncı dakikasında yeşil siyahlıların üçüncü kalecisi Hüseyin, sakatlanan Tolgahan’ın yerine kaleye geçti. Bir net fırsatı kurtaran genç kaleci kalesinde güven verdi. Maçın normal süresi 2-0 Denizlispor üstünlüğü ile sona erdi ve karşılaşma uzatmaya gitti.

Takımların saha seçimi sırasında Teknik Direktör Mehmet Özdilek öğrencilerine vereceği son taktikler üzerinde çalışırken objektiflere yansıdı. 10 kişi ile mücadele eden rakibi karşısında uzatma bölümünde işi bitirmek ve turu geçmek isteyen yeşil siyahlılar aradıkları fırsatları bulsa da son vuruşu yapamadı. Oscar’ın bir topu direkten döndü, çok yakın mesafeden net bir fırsatı ise Trabzonspor’un genç kalecisi Erce çıkarmayı başardı. Penaltılara giden maçı Horozlar 4-2 kaybederek elenen taraf oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..