REKLAMI GEÇ

Özköylü Gohou’ya sahip çıktı

Özköylü Gohou’ya sahip çıktı

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, son haftalarda kaçırdığı goller yüzünden sürekli olarak tepki alan forvet oyuncusu Gohou’ya sahip çıkarak, bu futbolcudan vazgeçmeyeceğini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2012 Çarşamba, 17:50

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, tesislerde basın toplantısı düzenleyerek gelişmeler hakkında bilgi verdi. Son haftalarda çok iyi mücadele etmelerine rağmen şanssızlıklar ve bireysel hatalar sebebiyle istedikleri galibiyetlere ulaşamadıklarını belirten Özköylü, “Biz bu işe büyük emek veriyoruz ama verdiğimiz emeğin karşılığını alamıyoruz. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Son 5 maçı kazanacak kadar iyi oynadık ama 3 puan alabildik. Bu maçlarda 12 puan almamız işten bile değildi” dedi. Kaçırdıkları gollerin galibiyetin gelmesine engel olduğunu belirten Osman Özköylü, “Her şeye rağmen oyunumuzdan ve mücadeleden memnunum. Ben bundan sonraki maçlardan umutluyum. Denizli spor camiası müsterih olsun. Bu takım ligi iyi bir yerde bitirecek. Yeter ki önümüzdeki haftalarda üst üste bir iki galibiyet alalım” dedi.

Son haftalarda kaçırdığı goller sebebiyle sürekli olarak eleştirilen forvet oyuncusu Gohou’ya da destek çıkan Osman Özköylü, “Gohou takıma büyük katkı sağlayabilen bir oyuncu. Ondan asla vazgeçmeyeceğim. Kendisine çok güveniyorum. İsteyen istediği kadar tepki göstersin” dedi. Hafta sonunda oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının her iki takım için de önemli olduğunu belirten Osman Özköylü, “Hava ve saha şartlarının ne olacağı belli değil. Duruma göre bir kadro ile sahaya çıkacağız. Biz her şartta kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Denizlispor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürüyor. Denizlispor’da kart cezalısı kaleci İsmail’in yanı sıra Emin, Huzeyfe ve Veli’nin sakatlıklarının sürdüğü belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..