REKLAMI GEÇ

Özköylü umudunu koruyor

Özköylü umudunu koruyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından kaybettiği 2 maç sebebiyle bir türlü düşme hattından uzaklaşamamanın sıkıntısını yaşıyor.Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise önlerinde bir şeyler yapmak için fırsatlarının olduğunu ancak bunu başarmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Şubat 2012 Çarşamba, 16:11

Ligde 19 puanla 15. sırada bulunan Yeşil siyahlı ekip, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kayseri Erciyesspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Horozlar’da, Teknik Direktör Osman Özköylü, kendi hatalarından yedikleri gollerle puan kaybettiklerini söyledi. Ligde kötü oynamadıklarını, özellikle ikinci yarıda oynadıkları maçlarda rakiplere göre daha iyi mücadele ettiklerini belirten Özköylü, “Daha çok topa sahip olan takımız, daha çok bişeyler üretmeye çalışıyoruz. Ama bakıyoruz Kasımpaşa hiçbir şey yapmadan maçı 2-0 kazanıyor. Şu anda onlar ligin ikincisi, onlara oyunsal anlamda üstünlük kuran Denizlispor ligin onbeşincisi. Yani maalesef kendi hatalarımızdan yediğimiz gollerle puan kaybediyoruz. Üzüldüğümüz konu bu” diye konuştu.

Her kaybedilen maçtan sonraki maçın hep kritik maç durumuna geldiğini belirten Osman Özköylü, “Artık zaman daralıyor, maçların sayısı azalıyor. Ben açık söylüyorum, umutsuz değilim hala önümüzde bir şeyler yapabilmek için fırsatımız var. Maalesef bu fırsatları biz kendi elimizle itiyoruz. Yani elimize bu fırsatlar geçiyor, kazanabileceğimiz maçları kaybediyoruz ve istediğimiz puanları alamıyoruz. Bunun neticesinde her hafta final maçı oynamak zorunda kalıyoruz. Eğer bu sıkıntıları yaşamaya devam edersek gelecek günler daha stresli geçecek” dedi. Futbolcularla bu konuları sürekli olarak konuştuklarını ve çözüm yolu bulmak için çalıştıklarını belirten Özköylü, “Mazeret üretmekten kendimizi kurtarmamız lazım. Sahada oyunumuzu sonuca götürecek işlerle süslememiz lazım. Bunu yapma zamanı geldi. Oyuncu arkadaşlarımıza bunu da anlattık. Onların da artık silkelenmesi ve kendine gelmesi lazım. Herkes bu işte gerekli fedakarlığı yapacak, gerekli sorumluluğu alacak. Kimse bu işten kendini sıyıramaz. Herkes sahada mücadelesini yapacak” ifadelerini kullandı. Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Huzeyfe’nin sakatlığının sürdüğünü, hafif ağrısı olan Veli’nin birkaç gün içinde son durumunu görerek karar vereceklerini belirterek, “İyi olduğunu hissedersek değerlendirebiliriz. Onun dışında Yasin ve Sacko ve İsmail cezalı, Ragıp ve Caner’in cezaları ise bitti. İnanıyorum ki bu hafta çok farklı olacak. Bu hafta kabuğumuzu kıracağız. Hem mücadeleyi hem skoru yaparak istediğimiz noktayı getireceğiz. Ben buna inanıyorum. Aksi takdirde hepimiz için sıkıntılı süreç devam eder. Bu da hepimize zarar verir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..