REKLAMI GEÇ

ÖZPEK: TÜM ŞEHİR İNANDIK

ÖZPEK: TÜM ŞEHİR İNANDIK

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, yeşil siyahlı taraftarların Adana Demirspor maçındaki müthiş desteği için teşekkür etti, şampiyonluk inancının tüm şehri sardığını kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2019 Salı, 12:12

Denizlispor’da keyifler yerinde. Spor Toto 1. Lig’de en iyi sezonunu geçiren yeşil siyahlılar hafta sonunda Gençlerbirliği’nin puan kaybı yaşamasından sonra liderliği de devraldı.

Camianın başından beri şampiyonluğa büyük bir inanç duyduğunu anlatan Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulundu.

Denizli’nin tüm şehir olarak şampiyonluğa inandığını, büyük bir kenetlenme yaşandığını kaydeden Başkan Yardımcısı Özpek, “Başarı ancak birliktelikle gelir. Takım, teknik heyet, yönetim, taraftar, camia tüm şehir şampiyonluk inancı etrafında kenetlendik. Birlik ve beraberlik sezon sonunda bize süper ligin kapısını açacak” dedi.

Sezonun ilk yarısında başladıkları çıkışı ikinci yarıda da sürdürdüklerine değinen Özpek, “Çıkışımız sürüyor. Ligin en iyi futol oynayan takımlarından biri olarak haklı yükselişimiz sürüyor. Bu başarıda emeği olan futbolcu ve teknik heyeti kutluyorum. Adana Demirspor maçında hem harika bir oyun hem de muhteşem bir atmosfer vardı. Taraftarlarımızın takıma pozitif katkısı inkar edilemez. Önümüzde zorlu bir Hatayspor maçı var. İnanıyorum ki bu maçı da kazanarak yolumuzdaki bir engeli daha aşmış olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..