REKLAMI GEÇ

ÖZPEK YOLLARDA

ÖZPEK YOLLARDA

Denizlispor’a maddi kaynak sağlamak için başlatılan projelerden biri olan bayrak projesini yürüten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Denizli’yi karış karış dolaşıyor. Özpek dün Çal, Baklan ve Çivril’e yeşil siyahlıların şampiyonluk ateşini taşıdı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 11:00

Denizlispor’a gelir elde etmek amacıyla üretilen pek çok projeden biri olan bayrak projesi tüm hızıyla sürüyor. Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, bayrak satışlarıyla kulübe gelir elde etmek için kenti adım adım dolaşıyor. Özpek’in dünkü durakları Çal, Baklan ve Çivril ilçeleri oldu.

BAŞKAN AKCAN’DAN TAM DESTEK
İlk olarak Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret eden Özpek, burada Denizlispor’un son dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeşil siyahlıların bayrak kampanyasını anlatan Özpek, Başkan Akcan’dan da yeşil siyahlı kulübe destek olmasını, şampiyonluğa katkı vermesini istedi.

Çal’da da Denizlispor’un ilgi ile takip edildiğini belirten Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Denizlispor bu sezon hepimizi gururlandırıyor. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza tüm kent gibi bizler de gönülden inanıyoruz. Biz de her inanmış Denizlisporlu gibi ‘O sene bu sene’ diyoruz. Maddi manevi bu güne kadar üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da Denizlispor’un yanındayız. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bu heyecanı Denizli’ye yaşatan tüm yönetimi de tebrik ediyorum. Denizlispor’un yeri süper ligdir. Sezon sonunda orada olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor’a destek olmak için 10 adet bayrak satın alan Başkan Akcan’a teşekkür eden Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, “Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan her zaman Denizlispor’a destek oldu. Bugün de bizi kırmadı. Şampiyonluk mücadelesini tüm kentin kenetlenmesi sayesinde yürütüyoruz. Bunun en güzel örneğini de burada yaşıyoruz” diye konuştu.

BAKLAN’DAN DA DESTEK
Daha sonra Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’i makamında ziyaret eden Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek burada da Denizlispor’a destek olduğunu gördü. Başkan Gülsever de bayrak satın alarak kulübe destek olurken, Baklanlılar da Özpek’in yanında getirdiği Denizlispor lisanslı atkısından satın aldı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yeşil siyahlıların başarısını gururla takip ettiklerini belirterek; “Sezon sonunda Denizlispor’un şampiyon olacağına inanıyorum. Biz küçük bir ilçeyiz. Daha büyük katkılar yapamıyoruz ama kalbimiz Denizlisporla birlikte” dedi.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Gülsever’e yeşil siyahlı atkı hediye ederek, “Herkesin Denizlispor’a sahip çıkması bizim için çok çok önemli” dedi.

ÇİVRİL’DEN DE DESTEK
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek’in son durağı Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven oldu. Bu ziyarete Çivrilli işadamı ve Denizlispor Başkan Yardımcısı Hasan Önder de katıldı.
Denizlispor’un bu sezon şampiyonluğa koştuğunu anlatan ikili Başkan Gürcan Güven’den de destek istedi.
Çivril Belediye Başkanı Güven de 10 adet bayrak satın alarak yeşil siyahlı kulübe destek oldu. Çivril Stadı’nın yeniden düzenlendiğini anlatan Güven açılışı Denizlispor ile yapmak istediklerini kaydetti. Yeşil siyahlı kurmaylar takımın bir antrenmanını Çivril’de yapabileceğini kaydettiler.

Başkan Güven yeşil siyahlı takımın bu sezon olağanüstü bir başarı gösterdiğini belirterek, “Denizlispor hepimizi gururlandırıyor. Şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ligin ikinci yarısına güzel bir galibiyetle başladı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.  Denizlispor Başkan Yardımcısı Hasan Önder sezon sonunda şampiyon olacaklarının altını çizerek, “Tüm kent olarak şampiyonluk havasına girdik. Geriye 16 maçımız kaldı. Tüm maçlardan alnımızın akıyla çıkarak Denizlispor’u süper lige çıkaracağız” dedi.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek de Başkan Güven’e desteği için teşekkür ederken “Gittiğimiz her yerde Denizlispor’a büyük bir sevgi ve ilgi olduğunu gördük. Hiçbir yerden boş geri çevrilmedik. Bu bizim için çok çok önemli. Bizimle aynı heyecanı yaşayan, küçük büyük demeden katkı koyan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Denizlispor ancak bu desteklerin sürmesi ile hedefine ulaşabilir” dedi.
Gün sonunda da bir değerlendirme yapan Özpek; yeşil siyahlı yönetimin kulübe gelir sağlamak için bazı projeler geliştirdiğini hatırlatarak, “Bu projelerden biri de bayrak projemiz. Hem kulübümüz bu yolla gelir elde ederken hem de şehrimiz şampiyonluk havasına giriyor. Amacımız Denizli’nin her sokağında yeşil siyahlı bayrakları dalgalandırmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..