REKLAMI GEÇ

ÖZSOY ‘TÜM ÜLKE GÖRDÜ’

ÖZSOY ‘TÜM ÜLKE GÖRDÜ’

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy yaptığı açıklamada, ilk dört haftada elde ettikleri başarıyla Süper lige tekrar dönmek için ne kadar büyük arzu ve istek içinde olduklarını ve bu hedefe doğru emin adımlarla yürüdüklerini tüm ülkeye gösterdiklerini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2010 Cuma, 17:20

Topladıkları 10 puanla, sıralamanın en üstünde yenilgisiz olarak bulunduklarını kaydeden Özsoy, “Bu durum Denizlispor’lu futbolcular ve teknik heyetinin de şampiyonluk amacına ne kadar inandığının göstergesidir” dedi.

Hedef galibiyet
Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılı olmak istediklerini ve gruplara kaldıktan sonra gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini savunan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, “Önümüzde Ege Derbisi olarak nitelendirebileceğimiz Altay karşılaşması var. İzmir kentinin güzide kulüplerinden birisi olan Altay, Denizlispor camiasının dost olarak gördüğü bir camiadır. Fakat sporda bazen dost kulüplerle de rekabet vardır. Altay kulübü aynı zamanda Denizlispor’un şampiyonluktaki önemli rakiplerinden biridir. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız karşılaşmadan galip gelmek istiyoruz” dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Başkan Özsoy, “Denizlispor’un fedakar ve cefakar taraftarlarını her maçta olduğu gibi Altay maçında da stadımızda görmek istiyoruz. Pazar günü Sat 19:30’daki Denizlispor – Altay karşılaşmasında stadımızın tamamen dolacağına, bayrağını alan Denizlilinin bu maça takımına destek olmaya koşacağına inanıyoruz. Ayrıca Denizlili öğrencilerimizin de bu maça ilgi göstereceklerine inanıyor tüm Denizlilileri Altay maçına davet ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Altay maçının bilet fiyatları da açıklandı. Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göne, Kale Arkası 1 TL, Maraton 5 TL ve Kapalı Tribün 10 TL olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..