REKLAMI GEÇ

Özsoy’dan Mersin maçı için özel prim sözü

Özsoy’dan Mersin maçı için özel prim sözü

Denizlispor’da başkan adayı Mehmet Özsoy’dan futbolculara açık çek: Mersin maçını kazanan, primi bana bırakın!

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2013 Cumartesi, 14:07

Denizli’nin üzerinde uzlaştığı tek isim olan Mehmet Özsoy futbolcularla yaptığı toplantıda Mersin maçının önemine değindi. Denizlispor için ligin kırılma maçlarından biri olabileceğinin altını çizen deneyimli spor adamı, “Kaybetmek dünyanın sonu değil. Ama Mersin maçını kazanın primi bana bırakın. Beklediğinizin ötesinde bir rakamla karşılaşacaksınız” dedi.

Özsoy’un bu sözleri futbolcular arasında da büyük heyecana neden oldu. Yeşil siyahı kulüpte zor dönemler geçiren futbolculara “Kongreden sonra Allah nasip ederse görevi devralacağız. O tarihten sonra dertleriniz sona erecek. Sizden ve teknik heyetimizden tek isteğim sadece futbol düşünün. Gerisini bize bırakın” diyen Özsoy, bayram öncesinde futbolcu ve personele harçlık dağıttı.

HERŞEYLE İLGİLENİYOR

Yeşil siyahlı kulüpte futbolcuların her şeyiyle ilgilenen Başkan Özsoy deplasmanlarda takımın kaldığı otelin kalitesinden, tesislerde kullanılan malzemeye kadar her konuya el atacağının sinyalini de verdi. Denizlispor Kulübü’nün büyük bir camia olduğunu hatırlatan Özsoy, “Bu futbolcular bizim gözbebeğimiz. Onlar Denizli şehrini temsil ediyor. Onların kalitesi düşük otellerde konaklamalarına asla müsaade etmem” dedi.

MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ

Yeşil siyahlı takımın Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in gelişi ile birlikte farklı bir hava yakaladığını hatırlatan Özsoy, “Açıkçası keşke Mersin maçı bu hafta olsaydı. Futbolcuların gözlerine baktığımda bu takımın Mersin’i parçalayacağını gördüm. Mersin’i orada yenip üç puan alacaklarına gönülden inanıyorum” dedi.

ÖZSOY MERSİN’DE KAYBETMEMİŞTİ

Özsoy’un başkanlığı döneminde Mersin İdman Yurdu ile Denizlispor arasında Mersin’de oynanan karşılaşmayı yeşil siyahlılar 4-2 kazanmıştı. Yeşil siyahlılar Mersin İdman Yurdu ile kongre günü olan 21 Ekim Pazartesi günü karşılaşacak. Tevfik Sırrı Gür Stadı’ndaki mücadele 20:00’de başlayacak. Maçı Volkan Bayarslan, Seçim Demirel ve Osman Yigit Uzer hakem üçlüsü yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..