REKLAMI GEÇ

Paşa laneti

Paşa laneti

Denizlispor’un Kasımpaşa laneti hafta sonundaki maçta da sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2019 Pazartesi, 10:16

Spor Toto Süper Lig’de sos veren Yukatel Denizlispor’un Kasımpaşa laneti bir kez daha kendini gösterdi. Yeşil siyahlılar tarihinde hiç yenemediği rakibine bu kez kendi evinde boyun eğdi.

İstanbul temsilcisi ile liglerde, çeşitli kupalarda ve hazırlık maçında karşılaşan Denizlispor, mavi beyazlılara karşı şanssızlığını bir türlü kıramadı.

İki takım ilk kez 2007-2008 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kasımpaşa 3-0 kazandı. Bundan sonra 9 maçta daha karşılaşan ikiliden kazanan taraf genellikle Kasımpaşa oldu.

Süper Lig’de rakibi ile 5 kez karşılaşan Horozlar bu maçlardan 4’ünü kaybetti birinde ise berabere kaldı. Lig’de iki kez karşılaştığı rakibine iki maçta da boyun eğen Horozlar rakibi ile iki özel maç daha yaptı ve bunları da kaybetti.

Mehmetçik Kupası’nda maçın normal süresini 2-2 bitiren Horozlar, penaltılarda 4-2 kaybetmişti. 2010 yılındaki Hazırlık maçında da Kasımpaşa 2-1 kazanan taraf olmuştu.

Hafta sonunda Denizli’de oynanan lig maçında ise 67’nci dakikada Haris Hajradinovic’in sayısı ile kazanan taraf Kasımpaşa olmuştu.

Horozlar bu güne kadar 10 karşılaştığı rakibi karşısında 8 maçı kaybederken ancak iki beraberlik alabildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..