REKLAMI GEÇ

PATRON ÇOK KIZACAK!

PATRON ÇOK KIZACAK!

Çaykur Rizespor maçında Burak’ın kavga çıkarıp atılması, Moritz’in ise kasti faul ile takımı 9 kişi bırakmasıne Teknik Direktör Reha Erginer ne diyecek?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Aralık 2017 Pazar, 10:51

Denizlispor’un Balıkesirspor ile oynadığı lig maçında Anıl’ın oyundan çıkmasına itiraz etmesi sonrasında basın toplantısında “Bu takımın patronu benim” diyen Reha Erginer, Çaykur Rizespor maçındaki futbolcuların tavrına ne diyecek?

Yeşil siyahlıların 3-2 kaybettiği karşılaşmada oyun disiplininden uzak bir görüntü sergileyen yeşil siyahlılar maçı 9 kişi ile tamamlamıştı.

Defans oyuncusu Ömer Alp’in yenilen iki goldeki hatalarının yanı sıra genç Alperen’in de hatalı bir geri pas yaparak takımının yenilmesinde etkili olduğu maçta Burak Altıparmak ve Moritz kırmızı kart görerek takımı eksik bıraktı.

İlk yarının son dakikasında Atakan Üner’in yerde kaldığı bir pozisyonda Çaykur Rizesporlu Ümit’in üzerine yürüyen ve kavga çıkaran Burak Altıparmak soyunma odasına girmeye saniyeler kala kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Karşılaşmayı tribünden ailesinin de izlediği Moritz güzel bir gol atmasına karşın maçın 89’ncu dakikasında rakibine arkadan yaptığı gereksiz bir kasti faul nedeniyle takımın maçı 9 kişi tamamlanmasına neden olmuştu.

Teknik Direktör Reha Erginer’in takım içindeki bu büyük disiplinsizliğe kayıtsız kalmayacağı tedbir ler alacağı ve yaptırımlarda bulunacağı belirtiliyor.

Diğer yandan maç sonunda Başkan Mustafa Üstek sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada, “Disiplinsizliklerin farkındayız. Gereken neyse yapılacak” açıklaması yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET   -  Bağlantı 4 Aralık 2017, 11:20

Sevgili hocam madem Morits yok,Burak yok,Yasini de yok sayarsak ne olur gaza gelme gel şu alt yapıda oynayan gençlerden 2 tane koy takıma.Yenilsekte hiç olmazsa tecrübesizlerdi deriz.Üstelik bunlara iç saha yenilgilerine neden ceza yok hocam.Acıma