REKLAMI GEÇ

PAZARTESİ AKŞAMI ATATÜRK STADI’NDA ŞENLİK VAR

PAZARTESİ AKŞAMI ATATÜRK STADI’NDA ŞENLİK VAR

Spor Toto 1. Lig’de haftanın son maçında Denizlispor, Ümraniyespor’u konuk edecek. Taraftarların zorlu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 11:54

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor’un konuğu ligin ilk yarısında 3-0 kaybettiği Ümraniyespor olacak. 25’nci haftanın son maçını oynayacak olan yeşil siyahlılar, zirve yarışında rakiplerinin bu haftaki durumu belli olduktan sonra maça çıkacak.

Karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak. Maçı Çanakkale Bölgesi süper lig hakemlerinden Ali Şansalan yönetecek. Yardımcı hakem olarak Gökmen Baltacı ve Yakup Özhan görev alacak.

Şansalan kariyerinde  247’nci maçına çıkacak.

Orta hakem olarak 111’nci maçına çıkacak olan Ali Şansalan 2017 yılında Denizlispor’un Giresunspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiği ve Gazişehir ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçları yönetmeşti.

Şansalan’ın yönettiği maçlarda ev sahibi takımın kazanma oranı yüzde 45 olarak öne çıkıyor.
Diğer yandan karşılaşmaya Denizlispor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil siyahlıların şampiyonluk yürüşünde arkasındaki itici güç olan taraftarlar biletlerin satışa çıktığı ilk gün koltukların önemli bir bölümünü de tükettiyse de statta hala büyük boşluklar bulunuyur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..