REKLAMI GEÇ

PEŞİNATI ÖDENDİ İMZASI BEKLENİYOR

PEŞİNATI ÖDENDİ İMZASI BEKLENİYOR

Denizlispor’da transferi açıklanan fakat resmi sözleşmeyi henüz imzalamayan Rodallega’ya ödemesi yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2019 Pazartesi, 11:13

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor’un renklerine bağladığını açıkladığı fakat resmi sözleşmeye imza atmadığı öğrenilen Rodagella transferinde tüm pürüzler giderildi. Kolombiyalı golcünün ilginç transfer öyküsü Denizli’de futbol çevrelerinin bu transfere şüphe ile bakmasına neden olmuştu.

Eski takımı Trabzonspor’un yanı sıra İzmir temsilcisi Göztepe’nin de resmi teklifte bulunduğu futbolcu ile dün gece geç saatlere kadar süren evrak trafiği de tamamlandı.

Yeşil siyahlıların daha önce prensipte anlaştığı gönderdiği sözleşme faksını imzalamayan buna karşın sözleşme ayrıntılarına ilaveler yapan futbolcu ile dün gece geç saatlere kadar faks trafiği yaşandı.

Futbolcu sözleşmesine son olarak pazartesi (bugün) günü sonuna kadar peşinatının ödenmemesi durumunda sözleşmenin geçersiz sayılacağı maddesini koydu.

Futbolcuyu kesin olarak kadroda görmek isteyen Denizlisporlu kurmaylar ise bu sabah söz verilen peşinatı futbolcunun hesabına gönderdi ve sözleşme hükümlerinde üzerine düşeni yerine getirdi. Ülkesinde bulunan futbolcunun bugün resmi sözleşmeye imza atarak Denizlispor Kulübü’ne göndermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..