REKLAMI GEÇ

PROTESTO İLE KARŞILANDILAR

PROTESTO İLE KARŞILANDILAR

Denizlispor’da yeni yönetim görev dağılımı yapar yapmaz sorunları kucağında buldu. Futbolcuların idman protestosu yeşil siyahlı yönetimde yeni görev alan isimleri şoke etti. Asbaşkan Ali Fırat sağduyu çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ekim 2018 Perşembe, 10:36

Denizlisporlu futbolcular dün akşam 17:00’deki antrenmana çıkmadı. Ödemelerin yapılmamasını gerekçi gösteren futbolcuların Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları ile olan görüşmesi de sorunu çözmedi.

Kısa süre önce olağanüstü genel kurulda göreve gelen yeni yöneticiler ise sorunları kucağında buldu. Dün krizin çözülmesi için olağanüstü çaba sarfeden Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat sağduyu çağrısında bulunurak takımın idman boykotunu sürdürmeyeceğine inandığını söyledi.

Fırat futbolcuların mali sıkıntılara dikkat çekmek istediklerini belirterek; “Mali sıkıntıların giderilmesi açısından 1 günlük boykot olduğunu düşünüyorum. Devamı gelmeyecektir. Zaten yönetim olarak da buna müdahale edeceğiz. Sportif anlamda kulübün zarara uğramaması için bu sorunu mutlaka çözeceğiz” dedi.

Yeni yöneticilerden Başkan Yardımcısı Yasin Özpek de yönetimin yeni göreve geldiğini futbolcuların biraz süre vermesi gerektiğini söyleyerek, “Biz daha dün göreve başladık. Çalışmalarımıza da başladık. Fakat burada acı gerçeği yaşadık. Kendilerini kınıyorum. Bize 15 gün süre verselerdi… Bu işlerin böyle olmayacağını kendileriyle konuşmaya çalıştık. Fakat karakterli ve karaktersiz futbolcu topluluğu var. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. İyi bir yerlere geldik. Biz heyecanla ve hevesle geldik. Karşılaştığımız durum hoş değil” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..