REKLAMI GEÇ

RECEP YOK, KAPTAN SINIRDA

RECEP YOK, KAPTAN SINIRDA

Denizlispor ligde Elazığspor’un konuğu olacak. Zorlu maç için bugün yola çıkan Horozlar’da Recep Niyaz kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 14:22

Spor Toto 1. Lig’de zirve hesabı yapan Denizlispor cumartesi Elazığspor’un konuğu olacak. Denizli’de zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Horozlar bugün yola çıktı. Yeşil siyahlılar karayolu ile önce İzmir’e ardından havayolu ile Şanlıurfa’ya geçecek.

Yarın bu kentte son çalışmasını yapacak olan takım maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Yücel İldiz kafileye Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Tahacan Velioğlu, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Ismail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz, Lanre Kehinde ve Seddar Karaman’ı dahil etti.

Diğer yandan yeşil siyahlılarda Osmanlıspor maçında sarı kart gören Recep Niyaz, Elazığ karşısında forma giyemeyecek. Kaptan Mehmet Akyüz ile savunmanın önemli ismi Alperen Babacan ise kart sınırında oynayacak. Kart cezasını tamamlayan Abdülkerim Bardakçı ise takımdaki yerini alabilecek.

Denizlisporlu kurmayların da maça tam kadro gitmesi bekleniyor. Başkan Ali Çetin ve yönetiminin Elazığ’da takımın yanında olacağı kaydedildi.

Yeşil siyahlı cephede tek düşünce galibiyet. Alınacak üç puan ile tekrar moral kazanmak isteyen yeşil siyahlılar, iç sahadaki Ümraniyespor maçı öncesi puan kaybı istemiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..