REKLAMI GEÇ

RODALLEGA DÖNÜYOR

RODALLEGA DÖNÜYOR

Horozların, Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan golcüsü Rodallega, Beşiktaş maçı ile birlikte takımdaki yerini alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2019 Salı, 14:35

Spor Toto Süper Lig’de evinde oynadığı son dört maçını kaybederek taraftarını üzen Yukatel Denizlispor’da Rodallega’nın takıma dönüşü moralleri yükseltti.

Sivasspor yenilgisi sonrası dün öğrencilerine kısa bir yenileme çalışması yaptıran bugün ise izin veren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçı hazırlıklarınayarın sabahtan itibaren başlayacak.

Yeşil siyahlılarda 5-1 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçının son bölümünde sakatlanan ve üç haftadır takımdaki yerini olamayan Rodallega beklenenden önce iyileşti. En az dört maç takımdan uzak kalması beklenen futbolcu hafta başında takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sağlık ekibinin olumlu rapor vermesi durumunda futbolcunun Beşiktaş maçında görev alabileceği kaydedildi. Yeşil siyahlılarda golcü futbolcunun maçın tamamında olmasa bile bir bölümünde görev alabileceği konuşuluyor.

Denizlispor’da kart cezalısı olan Sapunaru da Beşiktaş maçında formasına kavuşuyor. Sakatlığı süren Oscar’ın ise en az iki hafta daha takımdaki görevini alamayacağı kaydediliyor. Takımdan ayrı çalışan futbolcuya fizyoterapist önderliğinde özel bir program uygulanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..