REKLAMI GEÇ

SABAHA KADAR TACİZ!

SABAHA KADAR TACİZ!

Eskişehirspor taraftarları dün gece maç saatini bekleyen yeşil siyahlı takımı sabaha kadar taciz etti. Denizlispor kafilesi aynı şeyi geçen sezon Samsun’da da yaşamıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Şubat 2019 Pazartesi, 14:19

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor bu akşam Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlı kafile zorlu maç için Cumartesi günü Eskişehir’e hareket etmişti.

Pazar gününü tek idman ile geçirerek maç saatini beklemeye başlayan yeşil siyahlı takıma gece saatlerinde Eskişehirspor taraftarları bir sürpriz hazırladı. Eskişehir – Kütehya Yolu üzerindeki DoubleTree By Hilton’da kalan Denizlispor kafilesi gece boyunca Eskişehirspor taraftarlarının tacizleri ile karşılaştı. Otel etrafında gürültü çıkararak yeşil siyahlıların dinlenmesini önlemeye çalışan Eskişehirspor taraftarları tezahüratlarının yanı sıra araçlarının kornalarını çalarak tüm çevreye rahatsızlık verdi. Buna karşın Eskişehir polisinin tedbir almadığı gözlendi. Otel etrafında araçları ile ring atan yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu sabaha kadar yeşil siyahlıları taciz etmeye çalıştı.   Denizlispor yönetimi de Eskişehir emniyetinden şikayet ederken yapılanları kınadı.

BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK!
Denizlispor aynı senaryoya daha önce Samsun deplasmanında da tanık olmuştu. Geçen sezon ligde kalma mücadelesi veren yeşil siyahlı takım 32’nci haftada Samsunspor’un konuğu olmuştu. Denizlispor ile rakibi Samsunspor’un 34’er puanının bulunduğu haftada yeşil siyahlıların maçı kaybetmesi ligden düşmesini büyük ölçüde kesinleştirecek ve Samsunspor’u ise kurtaracaktı. Sabaha kadar süren tacizler, otel etrafında takımı uyutmayan taraftarlara rağmen Denizlispor 2-0 geriye düştüğü maçta Mehmet Akyüz’ün iki sayısı ile beraberliği elde etmiş Samsunspor’a avantajını kaptırmamıştı. Sezon sonunda Samsunspor 36 puanla lige veda ederken Horozlar 38 puanla bir üst basamakta yer almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 18 Şubat 2019, 14:37

ahlak yoksunu terbiyesiz herifler bunu daha önce yapanlar şimdi 2,lig kırmızı grupta sizde inşallah oraya gidersiniz.