REKLAMI GEÇ

SADECE SAVUNMAYLA BURADAN ÇIKAMAZDIK

SADECE SAVUNMAYLA BURADAN ÇIKAMAZDIK

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek 2-1 kazanılan Trabzonspor maçında öğrencilerinin oyunun her iki yönünü de iyi oynadığını söyledi, “Böyle zorlu bir deplasmanda sadece savunma yaparak puan alamazdık” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 09:35

(AA) Trabzonspor deplasmanında 2-1 kazanan Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını tebrik ederek, “Trabzonspor’a karşı oynarken oyunun bir tarafını değil, iki tarafını da doğru yapmanın ve kurgulamanın doğru olacağını ifade etmiştim. Sadece savunma yaparak buradan puan almak, galip gelmek mümkün değil. Çünkü çok ciddi bir atmosfer var. Aslında oyun tam istediğimiz şekilde başladı. Rakip zaman zaman topa sahip olur gibi gözüktü. Özellikle ilk 20-25 dakika. Bu, bizim basit top kayıplarından kaynaklandı. Baskı yer gibi göründük.” değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra oyunun dengelendiğini ifade eden Özdilek, şunları söyledi: “Bugünün en önemli noktalarından biri konsantrasyonumuzun çok yüksek olmasıydı. Çünkü güçlü kalmanın sırrı, konsantrasyonun yüksek olmasından kaynaklanıyor. Maç öncesinde bunu da oyuncularımla paylaşmıştım; Türkiye’de en geniş alanda oynayan takım Trabzonspor. Dolayısıyla onları geri koşturmamız, olmazsa olmazlarımızdan biriydi. Çok kaliteli oyuncularımız var. Düşündüğümüz, kurguladığımız, hayal ettiğimiz birçok şeyi oyuncularımız sahada mücadeleleriyle çok öne taşıdı.”

Özdilek, karşılaşmada 2 gol atan Rodallega adına da sevinçli olduğunu belirterek, “Tekrar golle dönmesi önemli. Deplasmanda 14 puan toplayan takımız. Bugün itibarıyla deplasmanda lideriz. Her gün kendini geliştiren, yukarıya taşıyan, takım olma olgusunu sahaya yansıtan, mücadeleyi bırakmayan Denizlispor var. Son 2 hafta alabileceğimiz maksimum puanı alarak devreye girmek istiyoruz. Oyuncularımın hepsini yürekten tebrik ediyorum. Ayaklarına sağlık. Trabzonspor’a da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..