REKLAMI GEÇ

Sakaryaspor maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Sakaryaspor maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza Altaş Denizlispor’un destekleri devam ediyor. Deprem günü toplanan ve taraftarların da büyük destek verdiği yardımları kulüp otobüsü ile deprem bölgesine gönderen ve oradaki depremzedeleri Denizli’ye getiren Yeşil Siyahlılar, Sakaryaspor maçı gelirlerini de afetzedelere bağışlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2023 Pazartesi, 11:28

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında 5 Mart Pazar günü Sakaryaspor’u konuk edecek olan Altaş Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. 23. Hafta maçında deplasmanda Bandırmaspor’u yenerek çıkışa geçen Horozlar, Sakaryaspor karşılaşmasını da kazanarak alt sıralardan kurtulmayı planlıyor.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yönetim kurulu olarak aldıkları kararla, Sakaryaspor maçı gelirlerini depremzedelere göndereceklerini söyledi.

Ülkemizin büyük bir afet yaşadığını kaydeden Mehmet Uz, “11 İlimizde büyük yıkıma yol açan, binlerce insanımızı kaybettiğimiz, onbinlerce insanımızın yaralandığı asrın afetinin yaralarının sarılması için tüm Türkiye tek yumruk oldu. İlk depremden 12 saat sonra taraftarlarımızın da desteğiyle toplanan ilk yardımları kulüp otobüsümüzle depremin etkilediği illerden Malatya’ya gönderdik. Yardımların teslim edilmesinin ardından 50 depremzedeyi otobüsümüzle tahliye ederek Denizli’ye getirdik” dedi.

Depremzedelere ayni ve nakdi yardımların devamının önemli olduğunu kaydeden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “5 Mart Pazar günü oynayacağımız Sakaryaspor maçında tüm geliri, kuruşuna dokunmadan depremzedelere gönderme kararı aldık. Tek ses, tek yürek olarak yaraları birlikte sarma konusunda Altaş Denizlispor Kulübü olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hem takımımız hem depremzedelerimiz için bir ve beraber olma günü. Taraftarlarımızdan bu zor günlerde bir isteğimiz var. Sakaryaspor maçı öncesi passoligi olmayanların passolig almasını, bunun yanı sıra tüm taraftarlarımızın maça gelerek tribünleri doldurmasını istiyoruz. Bandırmaspor deplasmanında aldığımız galibiyetle çıkışa geçen takımımızı destekleklemeye devam etmesini istediğimiz vefakar taraftarlarımız, yardım kampanyasına da destek vermiş olacak. Depremin meydana gelmesinden saatler sonra işlerini güçlerini bırakarak yardım için organize olan ve daha ilk günden depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışan taraftarlarımızın Sakaryaspor maçında hem takımımızı hem de depremzedeleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. İnşallah Sakaryaspor maçı bizim için hem çıkışımızı sürdürmek hem de deprem yaralarını bir nebze de sarmak için unutulmayacak bir maç olacak. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya ve üzerimize düşeni birlik beraberlik içerisinde yapmaya davet ediyorum. Gün, dayanışma ve yaralarımızı sarma günü” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..