REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYON HOCA SESSİZ SEDASIZ GİTTİ

ŞAMPİYON HOCA SESSİZ SEDASIZ GİTTİ

Denizlispor geçen sezon takımı şampiyon yapan Yücel İldiz ile yollarını ayırdı. İldiz’in ayrılma şekli camiaya yakışmadı. Yönetimin ayrılık için tören teklifini deneyimli hocanın reddettiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 10:15

Denizlispor 9 sezon sonra mücadele ettiği süper ligde henüz 7’nci haftada hocası ile yollarını ayırdı. Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının faturası Teknik Direktör Yücel İldiz’e kesildi.

Geçen sezon Osman Özköylü’nün ayrılması ile takımın başına 8’nci haftada geçen İldiz 1. Lig’de çıktığı 26 maçın 17’sini kazanıp 8 maçta da berabe kalarak takımı şampiyon yapmış ve yıllar sonra süper lige çıkarmıştı.

Taraftarın çok sevdiği 66 yaşındaki deneyimli teknik adamın ayrılığı da beklenmedik şekilde gelişti. Dün yapılan görüşme sonrasında İldiz’in sözleşmesi tek taraflı feshedildi.
Yeşil siyahlı kurmayların deneyimli teknik adam için bir ayrılık töreni düzenleme teklifinde bulunduğu fakat İldiz’in kabul etmediği öğrenildi.

Sessiz sedasız Denizli’den ayrılan İldiz’in önümüzdeki günlerde ayrılığına ilişkin açıklama yapması bekleniyor. İldiz’in yakın çevresine transfere dahil olmadığını söylediği, eksik bölgelere istediği transferlerin ise gerçekleşmemesinden yakındığı ifade ediliyor.
Denizlispor yönetimi deneyimli teknik adama hizmetleri için teşekkür ederken kulüp yöneticileri sosyal medya hesaplarından ayrılıktan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan İldiz’in kulüpten önemli miktarda alacağı bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..