REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLARI İZLEMEK EN DÜŞÜK 100 LİRA

ŞAMPİYONLARI İZLEMEK EN DÜŞÜK 100 LİRA

Denizlispor’un ilk hafta Galatasaray ile oynayacağı lig maçının biletleri bugünden itibaren satışa çıktı. Bilet fiyatları 100 ile 750 lira arasında değişiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ağustos 2019 Cuma, 11:07

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu Yukatel Denizlispor ve Galatasaray maçı ile açılıyor. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, geçen sezonun 1. Lig şampiyonu Denizlispor’a konuk olacak. Karşılaşma 16 Ağustos cuma akşamı oynanacak.

Yukatel Denizlispor yönetimi sezonun açılış maçının biletlerini bugünden itibaren satışa çıkardı.
Karşılaşmanın en ucuz biletleri kale arkası tribünü için geçerli olacak. Bu bölümde biletler 100 liradan satışa çıkarılacak.  Maraton tribünü ve aile tribünü biletleri ise 200 liradan satışa çıkarıldı.

A alt, A üst, E alt ve E üst tribün biletleri 300, D ve B üst tribün biletleri 400, loca önleri 400, VIp biletleri ise 750 liradan satışa sunuldu.
Yeşil siyahlılar misafir takım tribün biletlerini daha sonra satışa çıkaracağını duyurdu.

Biletler elektronik ortamdan alınabileceği gibi mobil uygulama ile de satın alınabilecek. Fakat aile tribünü biletleri sadece stat gişelerinden alınabilecek. İsteyenler her gün sabah 09:00 akşam 18:00 saatleri arasında biletlerini stattaki gişelerden alabilecek.

YENİLENEN STATTA İLK KEZ
Denizlispor bu karşılaşma ile yenilenen stadının kapılarını ilk kez taraftarına açmış olacak. Koltuk kapasitesi artırılan ve yeniden düzenlenen Denizli Atatürk Stadı’nın zemini de tamamen yenilendi. Yeni bir tesisi aratmayan Denizli Atatürk Stadı’nda Başkan Ali Çetin’in haftalar süren nöbeti de bu maçla birlikte sona erecek. Çetin çalışmaların başından bir an ayrılmayarak aylarca sürecek tadilatı kısa süre içinde bitirmeyi başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..