REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLARIN MAÇINDA BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ

ŞAMPİYONLARIN MAÇINDA BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Denizlispor – Galatasaray maçı öncesi toplanan il güvenlik kurulu bir dizi karar aldı. Maçta güvenlik güçleri kuş uçurtmayacak, zabıta seyyar barındırmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ağustos 2019 Cuma, 19:44

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu ilk maçı 16 Ağustos akşamı Denizli’de oynanacak. Şampiyonluk apoleti ile ilk kez sahne olacak olan Yukatel Denizlispor son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek.
Karşılaşma öncesi İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı, tüm gözlerin çevrildiği maça ilişkin bir dizi tedbir alındı. Vali Yardımcısı Hakkı Ünal ve Celalettin Cantürk’ün önderlik ettiği toplantıda hiçbir güvenlik sorunu olmaması için tüm detayların üzerinden geçildi.

BİR ZAHMET YÜRÜYÜVERİN
Denizlispor’un iç saha maçlarında büyük soruna neden olan otopark konusu güvenlik kurulunda da gündeme geldi. Her maç makam araçları ile gelen bürokrat ve belediye başkanlarının oluşturduğu yoğunluğa bu maçta izin verilmeyecek. İlçe belediye başkanları, kaymakamlar ve diğer kamu müdürlerinden araçlarını stat dışına park etmeleri istendi, bu yönde karar alındı.

1025 GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Maçta güvenlik görevlisi sayısı da artırıldı. Toplam 750 polisin görev alacaı karşılaşmada 375 özel güvenlik personoli de polisle birlikte hareket edecek. Zabıta ekipleri ise stat çevresinde kuş uçurtmayacak. Seyyarları markaja alacak zabıta, yeşil siyahlıların logosunu taşıyan sahte ürünlerin satışını durduracak.
Her turnike girişine metal kutular konulacak. Aramalar sırasında üzerinde bozuk para çakmak gibi sahaya atılma potansiyeli bulunan eşyalar bu kutularda toplanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..