REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Gençlerbirliği deplasmanında zafere koşan Horozlar, süperlige çıkmak için gün sayıyor. Yeşil siyahlılar ligin bitimine iki hafta kala arayı açtı. Maç sonu soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 22:21

Spor Toto 1. Lig’de 9 sezondur mücadele eden Denizlispor, şampiyonluğunu kutlamak üzere. Yeşil siyahlılar ligin bitimine iki hafta kala en yakın takipçisi ile puan farkını 5’e çıkardı. Denizlispor 33’ncü haftada evinde Karabükspor’u konuk edecek. Ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor ligde şu ana kadar galibiyet elde edemedi.


Lider Gençlerbirliği deplasmanında 3-0 kazanan Horozlar maç sonu büyük sevinç yaşadı. Deniz, Recep ve Kehinde’nin golleri ile kazanan yeşil siyahlılar karşılaşma sonrasında zafer pozu verdi, soyunma odasını karnavala çevirdi.
Bu ligde geride kalan tüm sezonlarda sancılar yaşayan Horozlar topladığı 66 puanla tarihinin en iyi skorunu tekrarlamış oldu.
Lider ile puan farkını bire indiren Denizlispor son iki haftada Gençlerbirliği’nin hata yapmasını bekleyecek ve süperlige zirvede çıkmak istiyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..