REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMEK ŞART

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMEK ŞART

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, ligde ilk iki hafta alınan galibiyetlerin sevindirici olduğunu ancak kesinlikle takımın rehavete kapılmaması gerektiğini söyledi. Özsoy, tekrar süper lige dönmek için kent olarak kenetlenmemin şart olduğunu da söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2010 Pazartesi, 17:09

Bank Asya 1. Lig’in 2. haftasında deplasmanda 3-0 öne geçtiği maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek zor da olsa galip gelmesini bilen Denizlispor zirve iddiasını sürdürdü. Ligde ilk iki haftayı kayıpsız atlatan Yeşil siyahlı ekipte morallerin yüksek olması dikkat çekerken, kulüp başkanı Mehmet Özsoy hem umut verdi, hem de uyarılarda bulundu.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ
Yönetim olarak göreve geldikleri Haziran ayı sonundan itibaren aralıksız çalıştıklarını, önce teknik heyet daha sonra da futbolcu
transferleriyle lige en kısa sürede hazırlandıklarını belirten Mehmet Özsoy, “Çok büyük bir sorumluluğun altına girdik. Başta yaşanan ekonomik sıkıntılar olmak üzere tüm sorunların üstesinden gelebilmek için çalışıyoruz. Her kulübün olduğu gibi bizim de elbette ekonomik sıkıntılarımız var. Biz bir yandan hedefimize ulaşmaya çalışırken, bir yandan da bunları atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

KAYIP OLURDU
Ligde ilk iki haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özsoy, “Ama bu galibiyetler kimseyi
şımartmamalı. Ligin ne kadar zor ve her şeye gebe olduğunu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 3-0’lık galip durumdayken neredeyse puan kaybetmeye kadar gittiğimiz ortaya koydu. Deplasmanda alınan her puan çok değerli ancak 3 farklı galibiyetten puan verseydik bu bizim için büyük kayıp olurdu” dedi.

TAKVİYE OLABİLİR
Ligde ilk iki haftada oynanadıkları maçların sonunda transfer yapılması konusunda karar aldıklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini kaydeden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, “İki günlük transfer süresi içerisinde bazı takviyeler yapabiliriz. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Transfer ettiğimiz oyuncuların Denizlispor’un ağırlığını kaldıracak, bütçesine uyacak ve takıma taktı sağlayacak oyuncular olması gerekiyor. Spor Toto Süper Ligi’nden veya Bank Asya’dan bir iki oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Özsoy ayrıca, Denizlispor’un Spor Toto Süper Ligi’ne çıkması için şehir olarak kenetlenmeleri gerektiğini ifade etti.

EYLİK MİLLİ TAKIMDA
Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada bugünü dinlenerek geçiren Denizlispor, ligin 3. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı ve bu hafta averajla liderliğe yükselen en yakın rakibi Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Yeşil siyahlı ekipte Galatasaray’dan transfer edilen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oynadığı futbol ve attığı golle yıldızlaşan genç oyuncu Serdar Eylik Ümit Milli Takım kadrosunda bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..