REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM

Elazığspor’u deviren Denizlispor şampiyonluk yürüşüne devam ediyor. Teknik Direktör Yücel İldiz maç sonu değerlendirmesinde farkı kaçırdıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mart 2019 Pazar, 11:07

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor’un şampiyonluk yürüyüşü devam ediyor. Osmanlıspor yenilgisini Elazığspor deplasmanında telafi eden yeşil siyahlılar ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Teknik Direktör Yüel İldiz’in öğrencileri dün rölantide götürdükleri maçta beş gol fırsatını kullanamadı Kehinde’nin iki sayısı ile kazandı.

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yücel İldiz farkı kaçırdıklarını söylerken oyun olarak da çıkışta olduklarını kaydetti.

Sezon sonuna kadar yükselişin süreceğini söyleyen İldiz; “Daha farklı da kazanabilirdik ama olmadı. Maçı kaybedebilirdik, eğer bu maçtan puansız ayrılsak kimseye anlatacak bir sözümüz olmazdı. Futbolda konsantrasyonu bozmayınca kolay kolay kaybetmezsiniz. Galibiyeti hedeflediğimiz maçta 3 puanı alarak yolumuza devam ediyoruz. Rakibimize kalan maçlarda başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..