REKLAMI GEÇ

ŞEMİKLER’DE FUTBOLCU KALMADI

ŞEMİKLER’DE FUTBOLCU KALMADI

Denizlispor’da sezon şampiyonlukla tamamlandı ama takımda futbolcu kalmadı. Yeşil siyahlılarda kiralıklar geri döndü, bazı futbolcuların sözleşmesi bitti. Sözleşmesi sürenler ise maç başlarını alamadıkları için boşa çıktı. Yönetim yeni sezon öncesi tüm futbolcuları ile tek tek görüşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 10:45

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve 9 sezon sonra adını yeniden süper lige yazdıran Denizlispor transfere sıfırdan başlayacak. Yeşil siyahlılar sezonu tamamlamasının ardından tüm futbolcularını kaybetti.
Denizlispor yönetimi sezon boyunca futbolcularına prim ödemelerini aksatmadı ama maç başı alacaklarını kaynak yetersizliği nedeniyle ödeyemedi. Bu nedenle sözleşmesi devam eden futbolcuların da sözleşmelerini tek taraflı fesih hakları doğdu.

Bu sezon Denizlispor formasını kiralık olarak giyen Abdülkerim Bardakçı, Seddar Karaman ve Alperen Babacan takımlarına dönerken Adam Stachowiak, Kerem Can Akyüz, Burak Altıparmak, Gökhan Süzen, Furkan Şeker, Tahacan Velioğlu, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Deniz Vural ve Muhammet Himmet Ertürk’ün mukaveleleri sona erdi.

Denizlispor’da bu sezon için de sözleşmeleri süren Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, Kibong, Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Kehinde’nin ise alacakları ödenmediği için boşa çıkma olasılıkları olduğu belirtildi.

Hoca konusunu çözen Denizlispor yönetiminin süratle iç transfere yöneleceği tüm futbolcuları ile tek tek görüşeceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..