REKLAMI GEÇ

Şener Aşkaroğlu, Horoz’da

Şener Aşkaroğlu, Horoz’da

Denizlispor, Antalya kampında kadrosuna yeni oyuncular dahil etmeye başladı. Denizlispor, Vestel Manisaspor ve Konyaspor formalarını da giyen, Şener Aşkaroğlu ile anlaşma sağladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Ocak 2009 Perşembe, 01:00

Denizlispor, daha önce Vestel Manisaspor ve Konyaspor formalarını da giyen Şener Aşkaroğlu ile anlaşma sağladı. Şener, kendisini 1.5 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı kamp dönüşünde Denizli’de atacak. Bugün takımla birlikte ilk idmanına çıkan Şener, hırslıydı. Şener, “Denizlispor’da başarılı olmaya geldim. Denizlispor’un büyük bir camia olduğunu biliyorum. Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde. Denizlispor ikinci yarıda herkesi şaşırtacak” dedi. Genel Menejer Özhan Çetin, Şener transferiyle takımın gücüne güç kattığını söyledi.

Şener Aşkaroğlu kimdir?

1980-Kütahya doğumlu Şener Aşkaroğlu, daha önce Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor ve Konyaspor’da forma giydi. 2008-2009 sezonunun ilk devresinde Konyaspor formasıyla, 6 Turkcell Süper Lig ve 3 de Fortis Türkiye Kupası maçına çıktı. 9 maçta, bir sarı kart gördü.

Hazırlıklar devam ediyor

Antalya Belek’te kamp yapan Denizlispor, günde çift idman ile hazırlıklarına devam ediyor. Bugün yapılan idmanda, dün Gençlerbirliği maç kadrosunda yer alan futbolcular, sadece ter idmanına çıktı. Neşeli oldukları gözlenen futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından guruplar halinde çalıştı. Yeni transfer Şener Aşkaroğlu da bugün takım ile birlikte ilk idmanına çıktı. Futbolcularla tek tek ilgilenen Teknik Direktör Ümit Kayıhan, “Genç bir takımız. İlk yarıda kazanmamız gereken maçları talihsiz bir şekilde alamadık. İzzet’in sezonu kapatması bizim için üzücü oldu. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Eksiklerimizi kamp döneminde gidermeye çalışıyoruz. Devre arasındaki hazırlık maçlarında tüm futbolculara eşit ortamda forma şansı tanıyarak, tüm futbolcularımızı hazırlıyoruz.İkinci yarıda daha farklı bir Denizlispor göreceksiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..