REKLAMI GEÇ

SENİ UNUTMADIK GÜZEL İNSAN

SENİ UNUTMADIK GÜZEL İNSAN

Henüz 21 yaşında futbolu ile Türkiye’nin gündemine gelen, kişiliği ile herkesi kendine hayran bırakan Doğan Seyfi Atlı’nın bugün 18’nci ölüm yıldönümü…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 10:29

Denizlispor yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Doğan Seyfi Atlı’yı 18 yıl önce bugün kaybetmişti.

Yeşil siyahlı formaya kavuştuktan sonra büyük bir çıkış yakalayan, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve kişiliği ile herkesi kendine hayran bırakan Doğan Seyfi 21 yaşındayken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

İzin dönüşü antrenmana gecikmemek için aracı ile sürat yapan futbolcu Nazilli’nin Dallıca Köyü yakınlarında köprü bariyerlerine çarpmış ardından taklalar atan aracından ağır yaralı olarak çıkarılmıştı.

Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Doğan Seyfi’nin ölüm haberi yeşil siyahlı camiaya adeta yasa boğmuştu. Tüm takım arkadaşları ve yöneticiler Doğan Seyfi’nin naaşını almak üzere Nazilli’ye akın etmişti.

Futbolu ile tüm otoritelerin dikkatini çekmeyi başaran, Denizlispor’a gelecekte çok büyük hizmetleri olacağı düşünülen bu genç yetenek son olarak kupada Fenerbahçe, ligde Ankaragücü filelerini sarsarak kalitesini ortaya koymuştu.

Denizlispor camiasının özlem ve sevgi ile hatırladığı Doğan Seyfi Atlı’nın ölüm yıldönümünde yeşil siyahlı taraftarlar her zaman olduğu gibi anma mesajları paylaştı. Yeşil siyahlı kulüpten paylaşılan mesajda ise futbolcu bir kez daha anıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..