REKLAMI GEÇ

Serdar Dayat: Tecrübesiz bir takımız

Serdar Dayat: Tecrübesiz bir takımız

Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Serdar Dayat aşırı rüzgardan ve tecrübesizlikten yakındı…

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Eylül 2013 Pazartesi, 10:22

Denizlispor’un 3-0 kayşbettiği balıkesirspor maçının ardından teknik adamlar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Denizlispor maçını 3-0 gibi net bir skorla kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takım bütünlüğü içinde iyi bir mücadele veriyoruz, iyi takımız diye düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlarımız iyi işler yapıyorlar. Oynayan oynamayan bütün ekibi kutluyorum.” dedi.

PTT 1. Lig’de üçüncü haftayı da üç puanla kapatan Balıkesirspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Ligde oynadığı üç maçı da kazanan kırmızı – beyazlı ekipte moraller yüksek. Teknik Direktör Ertekin, maç sonunda yaptığı değerlendirmede alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında rüzgarın takımının lehine olduğunu belirten Ertekin, “Takımımız önde baskı yaptı. Baskının sonucunu aldık. Bir penaltı bulabildik ilk yarı. Pozisyonları kaçırdık ama bir penaltıyla devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci yarı oyun bizim istediğimiz şekle döndü. Çabuk ataklarla gol bulabileceğimizi biliyorduk. Devre arasında oyuncularımıza söylemiştik. İkinci golü bulduktan sonra çok daha rahatladık. Çok pozisyon bulmamıza rağmen ancak 3-0 oldu. İyi de bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takım bütünlüğü içinde iyi bir mücadele veriyoruz, iyi takımız diye düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlarımız iyi işler yapıyorlar. Arkadaşlarımız elinden geldiğince çalışıyoruz. Gerçekten çok mutluyum. Oynayan oynamayan bütün ekibi kutluyorum.” dedik.

Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ise aslında değerlendirecek bir şey olmadığını belirterek, “3-0 mağlup olduk. Balıkesirspor’u tebrik ederiz. Tecrübesiz bir takım olduğumuzu sezonun ilk başından beri söylüyoruz. Rüzgarın çok sert oluşu, istediğimiz başlangıcı yapamamamız almak istediğimiz topları alamamamız ve rakibin de baskılı oynaması sonucu verilen penaltı sonucu yediğimiz golle ilk yarıyı yenik bitirdik.” diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında daha derli toplu bir oyun sergilediklerini ifade eden Dayat, “Hücum yaparken tam oyunun ağırlığı bizdeyken, oyunu kurarken, oyunu istediğimiz gibi yönlendirirken, rakip de tabi bizim bastıracağımızı bildiği için kontratak futbolunu benimsedi ikinci yarı. Yaptığımız bir pas hatası var, rakibe ‘alda at’ dedik. İkinci golü de böyle yedik zaten.” diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yeni toparlanmış, yeni oluşumda olan bir takım genç futbolcuların fazla bulunduğu böyle bir takım. Golü yedikten sonra daha da tamamıyla düşüyor. Üçüncü gol de kendi göstere göstere geldi zaten. Aldığımız yenilgiden dolayı üzgünüz. Rakibi tebrik ederiz. Ama gün bitmiş değil, lig bitmiş değil. Alınan bir galibiyet iki mağlubiyet var. Mağlup olabilirsiniz, önemli olan aldığınız mağlubiyetten ders almak. Bu dersi de iyi öğrendik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

biray yılmaz   -  Bağlantı 2 Eylül 2013, 22:03

Tecrübe kazanıncaya kadar atı alan üsküdarı geçecek.