REKLAMI GEÇ

Serdar Dayat zaman istedi

Serdar Dayat zaman istedi

Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat camiadan zaman istedi, “Haftalar ilerledikçe takım daha iyi olacak” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Ağustos 2013 Pazartesi, 10:56

Denizlispor’da 1461 Trabzonspor galibiyetinin yankıları sürüyor. Teknik Direktör Serdar Dayat maç sonu basın toplantısında camiaya önemli mesajlar verdi. Takım içinde çalışmalara katılamamış oyuncular olduğunu söyleyen Dayat, kafasındaki Denizlispor’un tam olarak oturması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Camiadan zaman isteyen Dayat,  “Maçın ilk yarısında daha etkili olan taraf bizdik. İlk dakikalarda bulduğumuz gol bizim için iyi oldu. İkinci yarı rakip daha fazla üzerimize gelmeye başladı. Oyuncu değişikleriyle defanstaki açığımızı kapatmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Maç boyunda eksiklerimiz de olsa ofansif ve defansta istediklerimizi sahaya yansıttık. Bu takımı tebrik etmek gerekir. Son haftalarda kurulan ve genç oyunculardan kurulu bir takım. Güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Galibiyeti camiamıza hediye ediyorum” dedi.

Yeşil siyahlılarda ikinci gölün sahibi Şevki ile Mert de görüşlerini paylaştı. Her iki futbolcu da Denizlispor’un hedeflerini gerçekleştirecek güçte olduğunu hatırlattı, haftalar geçtikçe takımın daha iyi oynayacağını savundu.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan ise, “Oyunun başında gol yemek dengemizi bozdu. Biz genç bir takımız. Geçen seneden 10 futbolcumuz çeşitli takımlara gitti. Biz de yeniden bir yapılanma içine girdik. Bu takımın asıl amacı Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmek ve bu ligde de yarışmacı bir takım oluşturmak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki maçlarda Denizlispor’a başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..