REKLAMI GEÇ

Şimşek: İki maçta hedefimiz 6 puan

Şimşek: İki maçta hedefimiz 6 puan

Denizlispor’da Teknik Direktör Yusuf Şimşek hedeflerinin Mersin ve Ordu maçlarından 6 puan çıkarmak olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2013 Çarşamba, 13:02

Denizlispor’un şiddetle puanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Yusuf Şimşek Mersin İdmanyurdu ve Orduspor maçlarından 6 puan çıkarmak istediklerini söyledi. Yeşil siyahlı futbolculara güvendiğinin altını çizen Şimşek, “Mersin İdmanyurdu zorlu bir deplasman olacak. Orduspor da güçlü bir rakip. Fakat biz Denizlispor’uz. Rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.

Denizlispor’un ligde şiddetle puanlara ihtiyacı olduğunu hatırlatan Şimşek, “Adanaspor maçında oyuncularımdan gereken ışığı aldım. Denizlipor buralarda olmayı hak etmiyor. En kısa sürede tırmanışa geçeceğiz ve layık olduğumuz yere geleceğiz” dedi.

İki günlük bayram tatilinin ardından çalışmalara başlayacak olan yeşil siyahlılarda Bayram Fetai sezonu kapattı. Makedon futbolcu ile yeşil siyahlı kulübün devre arasında sözleşmesini feshetmeyi planladığı yerine ise İnkango ya da başka bir yabancı futbolcu ile yola devam etmek istediği kaydedildi. Yeşil siyahlılarda sakatlığı süren İsayev’in ise Mersin maçına yetişemeyeceği kaydedildi. Sakat olan Simac ise takımla çalışmalara başladı. Teknik Direktör Şimşek’in bu futbolcuya Mersin deplasmanında görev vermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..