REKLAMI GEÇ

Sırada kupa var

Sırada kupa var

Hafta sonu kendi evinde G.Birliği ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını üzen Denizlispor’da gözler kupa maçına çevrildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2008 Pazartesi, 01:00

Fortis Türkiye Kupası grup maçlarında C-Grubu’nda ilk maçını Çarşamba günü sahasında Manisaspor ile oynayacak Denizlispor kupa maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak maça yeşil-siyahlılar mutlak galibiyet için hazırlanıyor.

Kupada hedefi final olarak açıklayan Denizlispor 2.Başkanı Mehmet Özsoy, “Hacettepe yenilgisi ve Gençlerbirliği beraberliğinden sonra demoralize olduk. Manisaspor’u kupa da mağlup ederek, Sivasspor ile hafta sonu oynayacağımız maç öncesi moral bulmak istiyoruz” dedi. Horoz’un Süper Lig’den düşmemek için mücadele ettiğini, ancak Fortis Türkiye Kupası’nda iddialı olduklarını sözlerine ekleyen Özsoy, “Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar giderek ekonomik gelir elde etmek istiyoruz. Kesinlikle hedefimiz final oynamak. Öncelikle gruptaki ilk maçımızı kazanmalıyız. Şanslı bir gruptayız. Bu gruptan rahatça çıkacağımızı düşünüyoruz. Öncelikle Manisaspor’u yenmeliyiz. Manisaspor güçlü bir takım ve dikkatli olmak zorundayız” diye konuştu. Teknik Direktör Ali Yalçın ise, Manisaspor karşısında Denizlispor’un en iyi ve en hazır kadrosuyla mücadele edeceğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..