REKLAMI GEÇ

SİVAS BLD. 3 DENİZLİSPOR 2

SİVAS BLD. 3 DENİZLİSPOR 2

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası’na 4. Tur’da veda etti. Yeşil siyahlılar yedek ağırlıklı çıktığı Sivas Belediyespor deplasmanında 3-2 kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 15:47

Ligde bileği bükülmeyen Denizlispor, Türkiye Kupası’na veda etti. Yeşil siyahlılar 4. Tur’da Sivas Belediyespor’un konuğu oldu. Maçın başında Mehmet Fatih Ayık’ın sayısına engel olamayan Horozlar 58’de Himmet Ertürk’ün ayağından eşitlik sayısını buldu 1-1. Normal süre bu skorla sona erdi.

Uzatma bölümünde Emrah Bedir ve Güray Gazioğlu’nun sayıları ile bir kez daha geriye düşen Horozlar bitime bir dakika kala Alperen Babacan’ın sayısı ile umutlansa da maçı 3-2 kaybederek kupaya veda etti.
Teknik Direktör Yücel İldiz karşılaşmada yedek ağırlıklı bir kadroya yer verdi. Alperen, Recep Niyaz, Burak Altıparmak ve genç Asım Aksungur’a ilerleyen dakikalarda görev veren İldiz, Tahacan, Tisdell, Cihan ve MBamba’yı oyundan aldı.

SİVAS BELEDİYESPOR 3 DENİZLİSPOR 2
STAT: Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Mehmet Yıldırım, Cemal Alpay
SİVAS BELEDİYESPOR: Osman Şimşek, Serkan YAvuz, Fatih Çıplak, Ali Aydın, Halil İbrahim Can (83’Mustafa Aydın) Berkay Öztuvan, Ali Zorlu, Emre Öztürk (70’Güray Gazioğlu, Mehmet Fatih Ayık, Alpay Koçaklı (77’Eren Görür) Emrah Bedir (106’Mustafa Aydın)
DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Taha Can Velioğlu (46′ Alperen Babacan) Gökhan Süzen, Furkan Şeker, Cenk Güvenç, Cihan Özkaymak (72′ Burak Altıparmak) Tisdell (64’Recep Niyaz) Mehmet Taş, Mbamba (106′ Asım Aksunur) Himmet Ertürk, Seddar Karaman
GOLLER: 3′ Mehmet Fatih Ayık, 103′ Emrah Bedir, 111′ Güray Gazioğlu (Sivas Bld. ) 58′ Himmet Ertürk 119′ Alperen Babacan (Denizlispor)
SARI KART: Emrah Bedir, Alpay Koçaklı, Fatih Çıplak, Mustafa Aydın, Osman Şimşek (Sivas Bld.) Cenk Güvenç (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..