REKLAMI GEÇ

Sivas maçına yoğunlaşın

Sivas maçına yoğunlaşın

Denizlispor’da teknik patron Ali Tandoğan öğrencilerinden Sivasspor maçından başka bir şey düşünmemelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 16:52

Ligde Yeni Malatyaspor’a 3-1 kaybeden Denizlispor, Sivasspor maçına döndü. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılar dünü çift antrenman ile geçirdi.

Antrenör Ali Tandoğan çalışma öncesi takımı bir araya toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Malatyaspor maçının unutulmasını isteyen Tandoğan, öğrencilerinden Pazartesi günü oynayacakları Sivasspor maçı dışında bir şey düşünmemelerini istedi.

Akşam taktik ağırlıklı çalışan yeşil siyahlı futbolcuların hırslı oluşları dikkat çekti. Aşırı yüklenmeden dolayı sıkıntı yaşayan Moritz çalışmayı düz koşu ile tamamladı.

Teknik patron Tandoğan çalışmayı takip eden basın mensuplarına yaptığı açıklamada bireysel oyunu terk edip takım oyununa dönmek zorunda olduklarını belirterek, “Malatyaspor maçı geride kaldı. Bu maça bakıp derslerimizi iyi alacağız. Önümüzde daha çok maç var. Sivasspor maçı öncesi düzeltmemiz gereken unsurların başında bireysel oyun geliyor. Takım oyunu oynarsak başarılı olabiliriz. Bireysellik ön plana çıktığımda takım bütünlüğü kayboluyor. Buna dikkat etmemiz gerekir. Sivasspor maçından sonraki süreç daha zor olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..