REKLAMI GEÇ

Siyah inci Horoz’a imza attı

Siyah inci Horoz’a imza attı

Benin Milli Takımı’nın 27 yaşındaki kaptanı Daminen Anderson Koffi, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Denizlispor ile üç yıllık anlaşma yaptı.

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2009 Çarşamba, 18:39

93 kez Benin Milli Takımı’nın formasını giyen Koffi, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Metz takımında forma giymişti. İmza töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, “Koffi ‘nin transferi zor oldu. Başka kulüplerde kendisine talipti, imzası 5 gün rötar yaptı. Bu sezon Süper Lig daha çetin geçecek. Biz de iyi bir takım kurduk” dedi.
Beninli siyah inci Koffi ise, Denizlispor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Koffi, “Türk futbolu hakkında bilgiye sahibim. Futbolu bırakan Hakan Şükür ve Emre Belözoğlu’nun hayranıyım. Denizlispor’da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
Denizlispor’a Avusturya’dan kötü haber geldi. Eski sakatlığı nükseden ve dizinde ödem oluşan Boşnak futbolcu Berberoviç’in 2.5 ay sahalardan ayrı kalacağı açıklandı.
Başkan İpek, “Berberoviç’in sakatlığı nedeniyle bir transfer daha yapmak zorunda kaldık. Bu transfer yerli olacak. Çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..