REKLAMI GEÇ

Son Horoz Cesar

Son Horoz Cesar

Denizlispor, Teknik Direktör Güvenç Kurtar’ın ısrarla istediği Brezilyalı sol kanat oyuncusu Cesar sonunda tekrar Horoz’a döndü.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

Geçen sezon Bulgaristan’ın Belasitsa Petrich takımından kiralanan ve oynadığı futbol ile göz dolduran Cesar ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Kurtar’ın ısrarla istediği Cesar’ı sonunda renklerine bağladıklarını açıkladı. İpek, “Hocamız ısrarla Cesar’ı istiyordu. Yönetim kurulumuz Bulgar kulübü ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Brezilyalı oyuncu ile iki yıllık anlaşma imzaladık” dedi.

Cesar’ın takıma tekrar kazandırılmasına en çok Güvenç Kurtar sevindi. Kurtar, “Cesar’ın performansını çok iyi biliyorum. Geçen sezon takıma çok emeği geçti. Çok iyi performans gösterdi. Yaşı da çok küçük. Gelecekte yıldız bir futbolcu olacak. Bu yılda çok iyi futbol oynayacağına inanıyorum. Cesar’ın gelmesi ile daha da güçlendik” dedi.

Cesar’ın tekrar takıma dönmesi ile Denizlispor’da 6 yabancı futbolcu bulunuyor. Roman, Tomas, Souleymanou, Carlos Alberto ve Allyson ve Cesar Denizlispor’un yabancı futbolcuları. Santrafor mevkiine yapacakları transfer ile son noktayı koymayı planladıklarını belirten Çetin, “Son yabancı hakkımızısantrafor mevkiinde kullanmak istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Bir hafta içinde santraforumuzu transfer edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..