REKLAMI GEÇ

Stat dışında ızgara ve köfteci olmayacak

Stat dışında ızgara ve köfteci olmayacak

Denizlispor yönetimi stat dışındaki köfte ve ızgara satıcılarına yeni bir düzenleme getiriyor. Artık stat yerleşkesinin dışında köfteciler olmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ağustos 2019 Perşembe, 11:54

Denizlispor’un tüm iç saha maçlarında stat dışında yer alan köfteciler taraftarların maçtan sonra ikinci bir keyfi haline gelmişti. Eski yurt binasının yerine yapılan çocuk parkı önünde konuşlanan köfteciler yeni sezonla birlikte orada olamayacak.

Denizli Atatürk Stadı’nı baştan sona yenileyen Başkan Ali Çetin köftecilere de el attı.

Bundan sonra stat dışında hiçbir seyyar köfteci yer alamayacak. Bunun yerine köfteciler açılacak ihale ile stat içine alınacak.

Yeni sezonda 5 köfteci ana girişteki passolig gişeleri arkasına, 5 köfteci maraton tribünü arkasındaki stat içi bölüme 5 köfteci de misafir takım taraftarlarının giriş yaptığı ana kapı yanına sıralanacak.

Bölgede zabıta birimleri ile detaylı bir inceleme gerçekleştiren yeşil siyahlı kurmaylar bu yönde karar aldı. Yöneticiler stat içindeki köftecileri de stat dışına almayı planlıyor. Bu konuda ise şimdilik bir gelişme yaşanmadı. Diğer yandan yeni düzende köftecilerin başında zabıta görevlileri duracak.  Köftecilerin ürünleri sağlık ve temizlik yönünden de denetlenecek, uygun olmayanlara izin verilmeyecek. Aynı zamanda köfteci ve ızgaracıların sayılı ekipman getirmeleri sağlanacak, delici ve kesici ekipmanların taraftarın eline geçmemesi için önlemler alınacak.

Yönetim stat içinde sadece kuru gıda satışı yapılmasına müsaade etmeyi planlıyor. Diğer yandan stat çevresinde korsan ürün satışının da önüne geçmek için zabıtalardan destek istenecek.

Yeşil siyahlı kulüp köfte satış yerlerini belirledi ama esnafların orada yer alabilmeleri için ihaleye girme şartını koydu. Buna göre 6 Ağustos’a kadar köfte satmak isteyenler dilekçe ile Denizlispor Kulübü’ne başvuracak. Başvurular 15’i geçerse yerler kura ile belirlenecek. İhaleyi kazanan esnaf har maç öncesi kulüp hesabına 500’er lira yatıracak. Daha önce yeşil siyahlı kulübe katkısı olmayan esnaf bu yolla düşük de olsa gelir getirmiş olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..