REKLAMI GEÇ

STAT HARİÇ HER ŞEY YENİLENİYOR

STAT HARİÇ HER ŞEY YENİLENİYOR

Denizli Atatürk Stadı’nda bu kez saha kenarındaki rulopanlar değişiyor. Bir İzmir firması saha kenarındaki reklam panolarını tamamen elektronik yapıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2019 Salı, 14:05

Denizli yeni stadına kavuşamadı ama Atatürk Stadı’nda tadilat ve yenilemeler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Önceki yıllarda skorbordu, basın toplantı odaları yenilenen statta son olarak protokol tribününe düzenleme yapılmış ve daha da genişletilmişti. Denizli Atatürk Stadı’nda bu kez reklam panoları değişecek. İki kale arakası ve maraton tribünü önünde bulunan rulopanlar tamamen değişecek. Süreç içinde çekiciliğini kaybeden rulopanlar artık reklam almakta da zorlanıyordu.

ALTINORDU MAÇINA YETİŞECEK
Denizlispor’da Altınordu maçından itibaren elektronik reklam panoları devreye girecek. Bunun için statta çalışmalar da başlatıldı. Denizlispor’da başkan yardımcıları Taner Atilla, Engin Şahin ve Kaan Şanlıkan bu konu ile ilgili yaklaşık iki haftadır çalışma yürütüyor. İzmir merkezli Birfikir Medya firması ile temasa geçen üçlü, stada elektronik reklam panoları yerleştirilmesi konusunda anlaşma sağladı.

GELİRLER ARTACAK
Elektronik reklam panoları ile kulübün reklam gelirlerini artırmayı planlayan yeşil siyahlılarda Kaan Şanlıkan, “Uygun maliyetler ile stadımızın daha modern bir görüntüye kavuşmasını ve reklam gelirlerinde ciddi artış sağlamayı hedefliyoruz. Birfikir ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı ve rulopanlar iptal edilerek dijital reklam panolarının montajı başladı. Artık reklamlarımız daha şık görünecek” dedi.

SPOR REKLAM PANOLARI
Denizli Atatürk Stadı’na döşenecek yüksek teknolojili LCD reklam panelleri bu alanda uzman olan Birfikir Medya’nın tedarikçciliğinde Denizli’ye geliyor. Reklam kalitesini yükseltecek paneller aynı zamanda çarpma ve darbelere karşı da son derece dayanıklı materyalden imal ediliyor. Türkiye’de pek çok stadı reklam panoları ile donatan firma panoların Denizli Atatürk Stadı’nın atmosferini de değiştireceğini savunuyor.

ERTAŞ:  AMBİANSA KATKIMIZ OLACAK
Birfikir Medya Yönetim Kurulu Başkanı Alper Temel ve Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ertaş, Denizlispor Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Kaan Şanlıkan ve Engin Şahin’e katkıları için teşekkür ettiler. Denizlispor’un artık süperlige hazırlandığını kaydeden Birfikir Medya Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ertaş, “Artık Denizli havaya girdi, takım havaya girdi. Biz de bir nebze olsun katkımız olsun istedik. Denizli Atatürk Stadı’na döşenecek yeni lcd reklam panoları ile ambiansa katkımız olacağına inanıyoruz. Yeni panoların reklam gelirlerini de artıracağını düşünüyoruz. Bu çalışma tamamen Denizlispor Kulübü’nün çalışması. Denizli halkının süper lige olan özleminin giderilmesinde herkesin katkısını daha fazla gösteribeleceği bir mecra oluşturduk.  Denizli halkı bu alanı değerlendirecek şampiyonluk yürüyüşünde Denizlispor’a omuz verecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..